GENOPDAG OG GENOPLEV DIN SANDE INDRE ESSENS

Ønsker du at få større selvindsigt, så du genopdager mere og mere af den bevidsthed du er, dit I AM THAT I AM, kunne en del af vejen være at få kanaliseret et personligt billede.

Hvad sker der?
Der kanaliseres en energi ned i DIT personlige billede, som vil understøtte dig i at komme mere i kontakt med dit autentiske selv. Under maleprocessen er der meget hjælp og kærlig støtte til dig fra din dybere bevidsthed, som responderer med den energi, som du er i stand til modtage på dit nuværende ståsted. Energierne kan være af forskellig art, men rammer ind der, hvor der kan være behov for forløsning af gamle mønstre eller som et kærligt spark til at gå dybere.
En dialog undervejs er meget essentiel, da den fungerer som en kontaktskaber til dit inderste, hvorved vi når dybere.

Hvorfor?
Vi søger alle bevidst/ubevidst på at genopdage/bevidstgøre: hvem er jeg? hvad rummer min personlige bevidsthed?. Det er egentlig det hele vores væren handler om, at genopdage vores I AM that I AM and I Know that I Know. Billedet kan også bruges til at meditere på eller du kan blot hænge det et sted i dit hjem, hvor din opmærksomhed falder på det en gang imellem.

Pris:

Det koster fra 1200,- kr. (str. 24x30 cm), samt forsendelsesomkostninger ved fjernbestilling. Du kan evt. få en anden størrelse eller udformning, spørg da på pris først. 


Blev du nysgerrig?
Så ring 58504580 eller mail aurelia@email.dk 
for at bestille tid. Du kan også vælge at bestille dit billede og så få det tilsendt.
 
Sted:  3400 Hillerød 

Bliver du forhindret, skal du afbestille din tid senest dagen før, ellers må du betale 500kr.

OLIEBILLEDER MALET MED FARVERNES HEALENDE KRAFT

Oliebilleder malet med farvernes healende kraft.

 

Når jeg maler disse billeder, fungerer jeg som en kanal for universelle energier.

I hvert penselstrøg er der lagt betingelsesløs kærlighed og universel energi, som på forskellig vis taler til beskuerens indre bagland.

Det samme billede har en meget individuel effekt, så et billede kan for den ene være nærmest provokerende og for en anden meget smukt. Det handler om, hvor vi er i vores liv på netop det tidspunkt.

Der er intet specifikt facit, men nogle vil opleve at komme i kontakt med noget dybere liggende i sig selv, som det kan være på tide at få forløst, altså op til overfladen for at forlade dine celler og dermed være frigjort.

Se på billederne med åbent hjerte/sind og vær modtagelig for den healing, de kan give dig, for hver gang kommer du tættere på, hvem du er i dit inderste. En unik chance til at blive din egen bedste ven og når du bliver det, bliver du det også for andre. Lær først at elske dig selv, stråle dit lys, for derved giver du også andre modet til at gøre det samme.

Der er mange måder at finde vej på. Dette er blot en af mulighederne. Jeg formidler energi på forskellig vis, som kan støtte dig i at føle dig mere hel, i balance, men dog i bevægelse.

Lykke til på din vej i livet mod større selvindsigt og din inderste kerne.

Vigtigst af alt: VÆR TRO MOD DIG SELV.

Kærligst Aurelia Florentina

Kirsten

Kirsten:
Mit personlige billede!

 

Jeg har fået malet et personligt billede.

Det var en så stor og fantastisk oplevelse, ja en rejse i mig selv.

Det var bare så stærkt, at mærke den healende kærlighed, der omsluttede mig imens. Hvert eneste penselstrøg på maleriet, føltes som kærlige strøg over kroppen.

Det var bare så overvældende, for så til slut at sidde med det smukkeste maleri i hænderne.

Komme hjem med maleriet, og derefter mærke hvordan det arbejder videre og udvikler sig dag for dag, se hvordan lys og energi stråler ud af det.

Efter ca. 1 uge er det ligesom med Aladdins lampe, når man har gnedet på den, at intet mindre end en ånd, der stråler af frihed og energi, kommer frem.

Der måtte lige knibes en tåre.

 

I dyb kærlig taknemmelighed,

Kirsten Jensen.

 
 

Elsebeth

Elsebeth:

At få en billedkanalisering er en stor, dejlig oplevelse og har givet mig en masse fantastisk god energi.
At have et maleri af mig selv, lagt ud i farver, hængende på min væg er en utrolig stor hjælp, når jeg
- de fleste dage - mediterer. Det giver en fantastisk ro og glæde. Tak Aurelia, for din indsats.
 
PS. Billedet ved siden af Elsebeth er ikke hendes personlige.

Charlotte

  Charlotte:

Jeg har fået en smuk, kærlig og fantastisk healing af Aurelia.

Jeg bestilte tid til at Aurelia skulle male et healingsbillede til mig og satte mig forventningsfuldt overfor hende. Mens Aurelia malede billedet modtog jeg den mest vidunderlige healing. Samtidig viste Aurelia mig vej til mit videre selvudviklingsforløb. Billedet hænger nu på min væg og tørrer, jeg bliver healet af billedets kraft, hver gang jeg ser på det og processen er bestemt ikke færdig endnu selvom det er en lille uge siden jeg fik malet billedet.

Tak Aurelia