Starlight Innocence – Tresla (pale coral with silver sparkles)

Starlight Innoncence tilbyder dig at vende tilbage til det guddommelige barns uskyld, båret i den Guddommelige Moders arme, idet hun favner dig med en fyldig, begejstret, sødme af hendes perfekte kærlighed. Det er fra dette sted, vi alle har rejst langt i vores menneskelige liv og derfor ved vi dybt i vore sjæle, det er sandt. Det er nu tid til at genforbinde sig og huske. Når vi er uskyldige, ”ved” vi ingenting og kan derfor være alting. Når vi er uskyldige, glemmer vi, at der nogensinde var noget kaldet frygt. Når vi er uskyldige, er vi frie til at elske med hele os selv. Dette er vore Guddommelige sjæles perfektion, som de eksisterer udover tid, rum eller dimensioner. Starlight Innocence danner florlette tråde af lys, der omringer dig i glædesfyldt, blid kærlighed. Den kan være enkel, beroligende, opløftende eller dyb healing- virkelig, det vil være det du mest har brug for og ønsker på et hvilket som helst tidspunkt. Træd ind i nåden fra denne ophøjede feminine stråleglans og vend hjem til al Universets kærlighed, som har ventet på dig.

Starlight Fire – Hemana (orange with magenta sparkles)

Dette er en ild som vi ikke har kendt før. Dette er Guddommelig ild, kernen i selve vores eksistens, sandhedens flamme, der altid har lyst os op indefra. Den brænder ikke, men antænder snarere. Den ødelægger ikke, men afslører snarere. Det er en ild, der kan opløse vore skrøbeligt konstruerede løgne om os selv og i stedet viser os vores Guddommelige uskylds fulde perfektion. Starlight Fire er opvågningens, åbenbaringens og glædens flamme. Den tager os ikke igennem på den brutale måde vi har kendt fra tidligere på denne planet, men gennem en velsignet døråbning til et andet niveau af viden og transcendens. Her forbinder vi os med ild engle, væsener af lys som transformerer med ren, potent kærlighed. Hvad kan vi lære af dem om den kraft vi rummer indeni?

Starlight Fire er ubeskrivelig blød og varm, smelter vort forsvar indtil vi undrer os over hvorfor vi i det hele taget havde det. Det er dog også en storm af lys, en esse for vores sjæl, en skabelses kraft at tage i betragtning. Idet vi væver disse energier, opdager vi vores sande kreative kerne og bliver vist en vej fremad idet vores bane åbenbarer sig selv for os. Denne essens fylder os med den rene kærligheds rødmen, idet den vifter de guddommelige flammer indeni og hele vejen omkring os.

S7: The Hearth (coral/orange)

Arnestedet i hver af os er vort hjerte – stedet for næring, omsorg, samling, forbindelse, fællesskab, enhed og varme. Dette er den næring vi har søgt efter hos andre, fra relationer, fra mad, fra afhængigheder. Her bliver det givet frit og tilbudt med stor kærlighed og helt uden betingelser, så det kan fylde os op på ethvert niveau. Denne flaske er en dybtgående chok forløser, der favner os i vores helhed og omgiver vore små selv med så dyb en kærlighed, at vi atter husker vort uskyldige hjertes skønhed og perfektion og vender tilbage til arnestedet for ren kærlighed, det hjem der bor i os.

Arnestedet er der, hvor vi bliver genskabt i nåden, så vi kan antænde flammen indeni vore hjerter og sprede uskyldens ild vidt og bredt. Arnestedet indeholder varme og hjerte, jord og ører. Når vi synker ind i den varme og giver os tid til at lytte, tilbyder den os komfort og kærlighed, støtte og inspiration. Vi kommer til arnestedet for at ære det guddommelige i os selv, i andre, i vores jord og i vores himmel. Vi uddeler fra arnestedet af vores nedarvede godhed, vores ydmyghed, vores sandhed. Vi modtager skabelsesildens godgørenhed. Vi elsker og er elsket. Alt er godt.

Starlight Awakening – Crelenia (pewter-platinum)

Opvågnen er ikke en begrænset hændelse, men en serie af tilsynekomster og ubegrænsede porte. Selvom vi måtte betragte os som opvågnede allerede, bliver vi i denne tid med planetariske skift mange nye niveauer af opvågning. Starlight Awakening åbner vejen for tilsynekomsten af nye lystråde for at gennemtrænge vores fysiske strukturer idet vores krop omdanner sig selv til krystallinsk lys. Det er opvågnen der sker på et molekylært niveau, et DNA niveau, et kosmisk niveau. Det sker i vores lys gitre, i vores lyskrop, i vore hjerter og vores sind og denne essens minder os om at vågne op hvert øjeblik, til hvert øjeblik, som hvert øjeblik. Denne opvågnen er et energetisk skift, en opgradering, en ny sammensætning af vores tråd forbindelser. Det er hvor den tidsløse visdom, viden og resonans, vi altid har haft i vores kerne essens bliver tilgængelig på nye måder for vores celler og vores bevidsthed. Med støtten fra denne essens kan vi ombytte disse frekvenser med lethed til vores krop og vores væren, påtage os dem, virkeliggøre dem. Starlight Awakening har metalliske farver og kvaliteter, som optages fra jorden men i virkeligheden, ligesom os, er det simpelthen destilleret stjernelys.

Starlight Remembrance - Orrana (copper-gold)

Dette er ikke en sandhed du kender eller genkalder. Det er i kroppen. Du er jorden. Du er solen. Du er stjernerne og himlen og alt der eksisterer. Der er ikke en del af dig som ikke nu ser, opfatter og genkender sig selv som Altet. Dette er samlingen af alle dine liv i en hurtig omfavnelse ind i enheden. Det enkelte punkt af din eksistens. Kulminationen af dine rejser. Slutningen og begyndelsen.

S8: Stardust (pewter-platinum/copper-gold)

S8: Stardust (pewter-platinum/copper-gold)

 

 

 

 

Denne flaske bringer os I forbindelse med det enkle, fredfyldte, freden af dyb stilhed og hvile. Det er et tilflugtssted, et helligt sted, et sted hvor intet kræves, det er og vi er. Det er at vende hjem – til os selv, til kosmos og planeten. Det minder os om, at vi på samme tid er både stjernelys og støv, kosmiske punkter af stjernelignende glans og ubegrænsede partikler af jordisk gods. Nu er det tiden til at genkende, at vores sande hjem altid har ligget dybt indeni, mindre en hjemkomst end en hel sjælet, hel kropslig gen opvågnen og erindring.

Her mødes vores jordiske realitet med vores ånds lys og vi erkender at de aldrig har været to ting, men blot en dans vi har deltaget i, en leg mellem alting og ingenting. Når vores multidimensionale begynder at skinne igennem ind i vores dagligdag, forstår vi at vi kan have vores fødder fast plantet på jorden og alligevel opnå de højeste højder, de kosmiske riger, livets blændende stjerneklarhed. Den flaske er en kraftfuld balance skaber. Hvis vi befinder os fastkørt i 3 D virkelighedens tungere vibrationer, vil den løfte os tilbage i letheden. Hvis vi er flydende og uden jordforbindelse, vil den stabilisere os, forankre os sikkert og blidt i nuet. Stardust støtter os i at komme til en afslutning af hvad det end er vi er klar til at færdiggøre og det er udåndingen, vi nu kan rejse dybt og glædesfyldt på, før vi vender med tidevandet for at møde det nye.