PRÆSENTATION AF 12 x CONSCIOUSNESS

Copyright © Aurelia Florentina

 

7 - 12 - 2016

I dag er der sket en rebirth af gudinderne. De er nu Consciousness, de giver os en mulighed for at komme i kontakt med vores egen indre bevidsthed/indre feminine autoritet, det har de for så vidt gjort hele tiden, men som Gudinder kunne vi måske fristes til at mene, det var noget ydre, der skulle støtte os. Det er vores egen fulde bevidsthed ( the I Am) og vores human part, der i samspillet giver os væksten til suveræne væsener.

-------------------------------------------------------

Flere af billeder er nu malet delvist om og nogle vendt op ned. 
SOLHVERV efterår 2014:
De 12 Ladies er blevet højnet i energifrekvens og blevet til Goddesses. Som jeg oplever det, handler det om et skift fra følelsen af at være nødt til at have et skjold/en maske til nu at have styrket den dybe indre blødhed/sårbarhed, så det ikke længere er nødvendigt at skjule den. Samtidig er det også en dybere integration af dit lyslegeme.


I dag d. 4-8 2013 fik jeg en erkendelse af hvad disse 12 Ladies i realiteten er.
De fungerer som en livmoder/fødselskanal for at dem, der sidder i energien, kan blive "født" til deres autentiske selv i den nye tid.
Det stod mig pludselig helt kart, at det er deres funktion, tidligere har jeg kun været klar over, at de er meget kraftfulde. Det vidunderlige med dem er, at de kan tilpasse sin energi til mennesker, så de kun modtager på det niveau, de er klar til. Ordløst men med masse power. Integration af din højere bevidsthed i din krop, så du fra nu til nu skaber dit liv på den nye jord.

(Alle billeder er i format 50 x 150)