DET VÆSENTLIGE OG VEDKOMMENDE

Det handler om i den nye tid at mærke sit hjertes ønsker. Det er her du kan finde melodien, så du udfolder dig og blomstrer. Når du følger hjertets stille stemme, giver slip på bindinger og forventninger vil du opleve, at ved at give dig selv plads og rum, tillader du også andre det samme.
Det kan betyde at noget eller nogen må ud af dit liv. Energierne matcher ikke længere, fordi relationen var bygget på falske forudsætninger. Så ved at give slip, sætter du ikke bare dig selv fri, men også de andre.
Det kan være meget skræmmende at stå lige der i det øjeblik, for hele ens tilsyneladende identitet forsvinder, men se på det som nogle uklarheder  i din beholder, der forsvinder og nu kan du udstråle mere af dit sande selv i din jordiske beholder, så dine oprindelige kvaliteter kan komme til udtryk i det fysiske.
Find din indre drøm frem og lad den komme op til overfladen, så den kan blive poleret og du derved kan stråle, som den diamant du er.
Vær stolt af dig selv, for i samspillet på jorden er hvert lille tandhjul vigtigt. Uanset hvor du er i mekanismen, er du der af en årsag. Alt hænger sammen. Måske synes du, at de store tandhjul er mere værd, stråler mere end dig, men det er vigtigt at forstå, at du er lige så betydningsfuld og dit lys er medvirkende  til at andres kan stråle.
Alle farver i regnbuespektret må til, så vær derfor stolt af din egen farvefrekvens.
For enden af regnbuen findes guldet, siges der.
Jeg vil omdanne det og sige, når du stråler dit hjertes farver, bekender din sande kulør, så bringer du balance og harmoni til denne jord og det er guld værd.

Find dit lys ......

Find dit lys og lad det skinne
gælder såvel for mand som kvinde
Når du udvikler dit fulde potentiale
ligger dit hjerte ikke længere i dvale.
Til gengæld vil vi alle oplyse vor dejlige jord
accepten, respekten og kærligheden vokser sig stor.

Når jeg ser lyset skinne i dig,
ser du også mit skinne i mig,
derved falder alle vore masker bort,
afstanden mellem os kommer til kort.
Oprindelig kommer vi fra og for det samme,
som ønsker at se vort hjerte flamme.

Aurelia Florentina, aug.2011