SPEAK THE TRUTH

DET VÆSENTLIGE OG VEDKOMMENDE

Det handler om i den nye tid at mærke sit hjertes ønsker. Det er her du kan finde melodien, så du udfolder dig og blomstrer. Når du følger hjertets stille stemme, giver slip på bindinger og forventninger vil du opleve, at ved at give dig selv plads og rum, tillader du også andre det samme.
Det kan betyde at noget eller nogen må ud af dit liv. Energierne matcher ikke længere, fordi relationen var bygget på falske forudsætninger. Så ved at give slip, sætter du ikke bare dig selv fri, men også de andre.
Det kan være meget skræmmende at stå lige der i det øjeblik, for hele ens tilsyneladende identitet forsvinder, men se på det som nogle uklarheder  i din beholder, der forsvinder og nu kan du udstråle mere af dit sande selv i din jordiske beholder, så dine oprindelige kvaliteter kan komme til udtryk i det fysiske.
Find din indre drøm frem og lad den komme op til overfladen, så den kan blive poleret og du derved kan stråle, som den diamant du er.
Vær stolt af dig selv, for i samspillet på jorden er hvert lille tandhjul vigtigt. Uanset hvor du er i mekanismen, er du der af en årsag. Alt hænger sammen. Måske synes du, at de store tandhjul er mere værd, stråler mere end dig, men det er vigtigt at forstå, at du er lige så betydningsfuld og dit lys er medvirkende  til at andres kan stråle.
Alle farver i regnbuespektret må til, så vær derfor stolt af din egen farvefrekvens.
For enden af regnbuen findes guldet, siges der.
Jeg vil omdanne det og sige, når du stråler dit hjertes farver, bekender din sande kulør, så bringer du balance og harmoni til denne jord og det er guld værd.

Find dit lys ......

Find dit lys og lad det skinne
gælder såvel for mand som kvinde
Når du udvikler dit fulde potentiale
ligger dit hjerte ikke længere i dvale.
Til gengæld vil vi alle oplyse vor dejlige jord
accepten, respekten og kærligheden vokser sig stor.

Når jeg ser lyset skinne i dig,
ser du også mit skinne i mig,
derved falder alle vore masker bort,
afstanden mellem os kommer til kort.
Oprindelig kommer vi fra og for det samme,
som ønsker at se vort hjerte flamme.

Aurelia Florentina, aug.2011

Det lille tandhjul

Det lille tandhjul.

Den store helhed var til reparation på det himmelske værksted. Der var en af arbejderne, der kom til at tabe et lille tandhjul og han kunne ikke lige finde det igen.

Det lille tandhjul var en genert størrelse, følte sig ikke som noget særligt i sammenhæng med alle de store. Nu var det ovenikøbet blevet smidt på gulvet, var i det mindste den følelse, det havde. Hvad det ikke lige var klar over, var den eftersøgning, der var sat i gang.

Selv alle børn var sendt på søgning, for de kunne komme ind på steder, hvor voksne ikke kunne. En lille dreng fandt det, tog det op, beundrede det og sagde: Hvor er det dog et smukt lille tandhjul.

Tandhjulet lyttede fuld af forundring: Mig? skulle jeg være smuk, jeg som bare er et ubetydeligt lille tandhjul. Nej, det kan ikke være sandt. Så det troede ikke helt på det, indtil det hørte alle være glade og lykkelige, selv de store tandhjul jublede.

Den lille dreng blev rost til skyerne, fordi han havde fundet det.

Nu blev det varsomt lagt på sin egen plads. Åh, det var befriende og skønt, for her passede det og nu kunne hele det store skaberværk atter fungere.

Det var den lykkeligste dag i det lille tandhjuls liv, for nu forstod det, at det var præcis lige så værdifuldt, som alle de andre. Alle var perfekte på sin egen måde, sådan må det være, skal der være balance og harmoni i verden.

Aurelia Florentina, 23-3 2017