Starlight Infinity – Isheniya (pronounced ee-shen-i-ya) (white)

Starlight Infinity – Isheniya (pronounced ee-shen-i-ya) (white)

 

 

 

Vi er nu klar til at omfavne stjernelysrigernes storhed, ekspansionen til endeløsheden, genkendelsen af den kosmiske dans. Isheniya, som betyder krystallinsk sandhed, bringer os hen bagom forestillinger, bagom tid og tanke, ind i roen og perfektionen i det Guddommeliges hjerte. Ligesom et hvidt lys reflekterer alle farverne, er denne essens lavet af lys fra alle stjernerne og rummer alle Starlights i dens rene hvide stråleglans. Lad flydende stjernelys fylde dine årer, dine celler, dit hjerte, dit væsen. Nu er det tid til at gå bagom det, vi troede vi vidste. Nu er vi klar til at dykke ind i selve kærlighedskernen og det uendelige lys vi har indeni. Starlight Infinity åbner os til den grænseløse ekspansion, som er tilgængelig hvert øjeblik, når vi glemmer vores begrænsninger. Dette er et sted hvor ingen tanke, ønske eller begær består. Alt der er tilbage er parathed til at favne hvert øjeblik præcis som det er. Nu kan vi simpelthen være lyset.

Starlight Radiance – Elesia (gold with gold sparkles)

Dette er udstrålingen udsendt af hver celle, hver foton, hvert atom af skabt energi indeni universet og derudover. Starlight navnet for Radiance er Elesia, som simpelthen betyder ”lys”. Stråler er rent lys, legemliggjort og udsendt. Denne energi kommer fra vor Sol, der selv er lysgiver af ren stråleglans, Venus lyset bliver også sendt på denne frekvens. Hun er et af de klareste lys på nattehimlen og med hendes bløde, lysende, feminine energi afbalancerer hun den strålende og blændende maskuline energi fra Solen. Starlight Radiance energien bringer os til fuldendelse, fuldender vores fylde, byder os velkommen til helheden, guider os hjem og bærer os hele tilbage til kærligheden, begyndelsen og slutningen på alting.  Lad Starlight Radiance omslutte dig i dens rene favntag og bringe dig til skønhedens hjerte. Føl og genkend atter den unikke guddommeligt kodede energi af DIG, og vid at du er – og alt er – lys, rent og strålende. Lad denne himmelske funklen, som du blev født med i kosmos, udsendes fra dig, transmitteres fra, udstråles fra dig; lad det stråle ud og frem, lave spiraler indad og udad indtil alle ting gløder med din glans og livets udsøgte stråleglans.

S5: Infinite Radiance (white/gold)

Denne blændende kombination af Starlight Infinity og Starlight Radiance er strålende varme, strålende lys, uendelige dig. Dette er din ånds hvide lys og din sjæls gyldne kerne, der mødes, danner et drejende kalejdoskop af glødende klarhed. Når du stråler det sande lys du er, falder alt andet væk. Løgnene du har fortalt dig selv, egoets falskhed, alt er nu ført til et kæmpe uendeligt under af sandheden: du er et uendeligt væsen, hvis eneste opgave er at stråle lys. Alt andet er et spil, en laden som om. Medens du er på jorden har du gaven til at vælge at opleve disse spil og dog ved du nu, at det er på tide at rette sig efter kaldet, at vende tilbage til kendskabet af din guddommelighed. Husk den uendelige stråleglans du altid har været og hvil dig i dit væsens solskin, skinne fordi du simpelthen ikke kan gøre andet.

Starlight Joy – Selenne (pale yellow-gold)

Denne essens kommer fra Arcturius. Dens navn betyder glæde udover begrænsninger og den forbinder os med lyset fra Den Store Centrale Sol, den kreative bevidstheds kosmiske kerne. Dens fulde stjernenavn er Kristala Selenne, erkendelsen af, at den åbner os op til livets krystallinske perfektion og skabelsens glæde. Den udvider vores væren og viden udover modtagne begrænsninger og antænder en kerne af galaktisk sollys i selve essensen af vores væren. Det strålende lys fra stjernerne og solen bliver forstærket og forstørret gennem denne essens. Dette gyldne lys blander sig ind i vort væsens krystallinske oprindelse, styrker linjerne, vækker latente tråde, bringer varme, velsignelse og glæde. Hver gang, den bliver brugt, til en person eller i et rum, assisterer den med at aktivere og styrke den Nye Gyldne Jords krystallinske net/gitter. Den forbinder os med stilheden i solens center og gør os i stand til at finde den i os selv. Det er en kosmisk opløser, blidt skinnende gennem vores felt med ringe og bølger af galaktisk lys, opløser alt der ikke længere er nødvendigt eller brugbart når vi forsætter på vores rejse tilbage til sandheden af det lys vi er.

Starlight Being – Devendra (magenta with gold sparkles)

Starlight Being er kulminationen af mange liv, mange veje, mange lysstrenge og væren. Den er både fuldendelsen af alt der er gået forud og begyndelsen på alt der stadig skal komme. Den er – og du er – en hel og komplet cirkel af Væren. Devendra betyder en der er fuldendt og den kommer fra stedet, hvor solen og jorden mødes i dit hjerte. Det er tilsynekomsten af den solare gud kraft med de jordiske lyslinjer og det guddommeliges kosmiske ild. Her er fødslen af en ny verden, det umulige gjort muligt, det formløse gjort virkeligt, nærværende og levende. Devendra er dig, bragt til live af stjernestøv, født ud af det guddommeliges hjerte, brudt frem i gnistrende stråler af magenta og guld, for at lave en ring af kosmisk ild, der kunne oplyse himlene. Vil du besvare kaldet og træde ind i livet nu? Vil du engagere dig i livets forunderlige dans, i det ældgamle og konstant fornyende flow af evig være? Starlight Being er din billet. Tag den nu og se det liv, som længe har ventet på dig. Gå over broen og se dig ikke tilbage. Himlen er din. Væren er din vej. Væren er dig. Væren er. Væren. Starlight Being. Hvad kunne være uden dig?

S6: Joyful Being (yellow-gold/magenta)

S6: Joyful Being (yellow-gold/magenta)

 

 

 

Denne kombination af Starlight Joy og Starlight Being er en tonic, når du finder ud af at du tager livet for alvorligt. Smil med bevidstheden om at intet af det nogensinde var virkeligt. Glæde er essensen af din væren; og væren – ren væren – er absolut glæde. Når glæde fylder dig med rigtig mange rigelige velsignelser, husker du, hvad det vil sige at være guddommelig. Når du ved i dit væsens kerne, at du er guddommelig, hvad kan du da være andet end glæde? At være guddommelig og leve dit liv ud fra den viden giver plads for en dyb varig glæde. Så lev glæden. Vær glæden. Genantænd flammen i dit allerinderste glædes væsen og betragt med ærefrygt, hvordan det forandrer strukturen i dit liv. Glædesfyldt væren er hofnarrens dans, Buddhas latter, den rige legemliggjorte fylde af et vel levet liv, særdeles elsket.