Starlight Love – Krinya (pale pink with turquoise sparkles)

Denne essens kommer fra Orion og dens navn betyder kærlighed ud over alle grænser. Den skænker og indgyder os kærlighed i selve strukturen af vores væren, ind i cellerne, ind i DNA, ind i kærlighedskilden, der blev dannet i os, da vi blev skabt. Dette er skabelsens kærlighed. Den former et netværk af kærlighed omkring os og gennem os, genaktiverer kærligheden, der har ligget latent i hver DNA streng, ventende på vores erindring. Starlight Love energien danner en kilde, som forbinder os tilbage til vores stjernefamilier og stjerne soulmates. Den har aldrig været ødelagt eller afbrudt, men vi er for det meste blevet ubevidste om den. Nu er det på tide at blive bevidst om den igen. Denne essens forbinder os med de stjernemønstre Essenerne forbandt sig med, da de forberedte vejen for Kristus tilsynekomst. Som vi alle nu træder ind i vores hellige herredømme, åbner Starlight Love en passage for det rene Kristus lys´ kærlighed, så vi kan erindre og komme hjem.

Starlight Freedom – Yensuwe (pronounced yen-su-way) (pale green)

Denne sublime essens er usædvanlig blød, blid og velgørende tilbyder dog en de mest kraftfulde energier tilgængelige for os i denne tid- frihedens gave. Den kommer fra Aldebaran og dens navn betyder frihed udover principper. Dette er friheden til at vælge konstant og uophørligt uden at ty til tanker, tro, ideologi eller planer. Det er her vi vender tilbage igen og igen til viden om, at vi ikke er tøjret, selvom vi ofte har troet det. Vi er ikke begrænsede eller defineret og kan ikke være det. Yensuwe tilbyder os et glimt ind til den grænseløse frihed, vi i sandhed kender os selv som, når vi skiller os af med vores begrænsede tankeformer, vores trossystemer og vores ideologier. Frihed er i hjertet af den vi er og det er i vores hjerte, at vi vågner op til frihedens lys indeni. Starlight Freedom åbner vores hjerte bredt og gør åndedrættet dybere, udvider vores sans for plads/rum og vores bevidsthed, så vi kan spænde over det større felt af potentialer, i hvilket vi lever. Det skaber en platform, fra hvilken vores sande frihed kan rejse sig, assisterer os med at aktivere frihed på et planetarisk såvel som på et personligt niveau. Den tilbyder en galaktisk velsignelse, en bølge af udvidet bevidsthed, og bringer klart lys ind i vores tanker, således at vores valg altid leder til større frihed, for os selv og for alle.

S1: The Lotus (pale pink/pale green)

Denne flaske af flydende kærlighed er en kombination af Starlight Love og Starlight Freedom, der vækker dig op til det guddommelige hjerte, som er i centret af din væren og kernen i alt der eksisterer. Den agerer som en reset knap, der bringer dig tilbage til kærlighedens uskyld og sandhed, du altid har været og friheden, der er dit sande hjem. Kærlighed er Universets strøm og det er i kærligheden, at du opdager sand frihed. Når du elsker alt, der omgiver dig, alt der bliver åbenbaret for dig og alt der er inden i dig, er frihed uundgåelig. Fra frihedens udkigspost bliver alting kærlighed og elsket. Kærlighed og frihed er to sider af samme skinnende mønt og sammen tilbyder de dig healing af alt, der synes at have holdt dig i separation. Lotus er juvelen i dit kronechakra, det er diamanten i dit hjerte, dyrebarheden af din inderste essens. Den inviterer dig til at elske, som du aldrig har elsket før, omfavne din frihed og komme hjem.

Starlight Rapture – Ranyan (pale opal-gold)

Starlight Rapture er en blød, varm, høj vibration som opløfter og inspirerer, bevidstgør os om livets skønhed, ærefrygt og under. Den er rig, bred og rund; den er fuld, generøs og alt favnende. Den kommer fra stjernen Vega i Lyra konstellationen, og dens stjernenavn er Ranyan, hvilket betyder stedet hvor kærlighed og velsignelse mødes. Dette er skabelsens begejstring, englenes begejstring. Den omformer det trivielle, det ordinære, løfter os op til et højere eksistensniveau, den blødgør skarpe hjørner, opløser ulykkelighed og inviterer os til at smelte sammen til enhed med kosmos. Starlight Rapture åbner os for modtagelse af forandringer og det glædesfyldte ”chok” af bevidsthed og realisering. Hidkald det nu og husk at dette er din naturlige væren, væren af naturlig ekstase, en der kan udnytte livets mysterier og se, føle, vide og erfare livet i sit glorværdige multidimensionale under.

Lad en rislende, rullende bøge af velsignelse skylle henover dig. Lad dig blive ført hen til stedet mellem tanker, mellem øjeblikke, mellem molekyler, hvor alt er åbent, tilgængeligt og muligt, brolægge vejen til det mirakuløse, det magiske, det forunderlige. Starlight Rapture viser os, at vi kan finde magi, opmuntring og ærefrygt selv i de ordinære øjeblikke i livet. Den er gavmild og godgørende, fyldt med velsignelser og stråleglans. Bring den dybt ind i din mave og rod og fastgør viden om den dybere sandhed der. Starlight Rapture er en kalk/gral i hvilken det Guddommelige øser sine mest udsøgte skatte og tilbyder dem som gaver kun til dig, simpelthen fordi du eksisterer. Begejstring er den sang, det Guddommelige synger, idet det betragter dig.

Starlight Magic - Kirala-ma (lilac-platinum)

Starlight Magic, eller Kirala-ma, er fra Sirius og dens navn betyder “lyden af det glitrende lys”. Denne essens tager os ind i det ukendte, ind i livets mysterier, ind i de dybe og gemte resonanser, åbner os til ren kraft og glæden ved den høje magi. Den er månelys på vand, stjernestøv, flydende lys. Stjernebørnene genkender denne energi med det samme når den drysser fe støv over os, med legende nisse magi. Starlight Magic hjælper os med at huske alle vore mange stjerneliv og visdommen vi opnåede på vores rejse gennem kosmos. Den blander fortidig viden med fremtidige energi mønstre for at danne en alkymistisk magi lavet af lys. Den åbner vejen til forskellige former for lyssprog, harmonier og symboler. Starlight Magic indeholder og indbefatter en dynamisk ro og en aktiv stilhed og gennem dets gamle hellige sprog, taler til vores ånd og åbner portalen for nye dimensioner.

S2: Rapt in Magic (gold-opal/platinum-lilac)

Denne lyksalige kombination af Starlight Rapture og Starlight Magic minder dig om, at du er et dyrebart væsen, klædt i lys, velsignet med kærlighed, svøbt i magi. Dette er genkendelsen af, at du er og altid har været et elsket barn af Universet. Her er din fødsel på jorden, der denne gang har udspillet sig med ære og pragt af dit guddommelige selv, den sande fødsel af dig, genskabelsen af hvert eneste øjeblik i skinnet af det guddommelige lys. Rapt in Magic beder dig om at huske skønheden i alting, at anerkende den guddommelige hånd i hver handling af skabelse, uanset hvor lille, og igen blive alkymisten og arkitekten i dit eget liv. Det er hvor livet kan blive luksuriøst, rigt og dybt indtagende. Forelsk dig bare en smule i denne flaske, i dig selv, i livet. Smag sødmen af lyksalighed, glædesfyldt samarbejde og lad magien begynde.