HER OG NU BUDSKABER

01-08-2017

26. Blå engel. Du er tryg.

 På det seneste har du følt dig utryg og sårbar. Husk at du er en del af altet, del af den energi, der er skabelse, det er alt sammen et. Intet eksisterer, der ikke er fra den samme kilde af energi. Hvis vi føler frygt for at noget eller nogen vil såre os, siger vi, at vi frygter selve skabelsen.

Der er intet at frygte, ingen ønsker at såre dig – imidlertid vil din frygt, baseret på nedarvet cellulær programmering, føles virkelig og din medskabende kraft kan bruge din frygt til at manifestere situationer, hvor du kan føle dig sårbar.

Mens du lærer om din kreative kraft og manifesterer positive erfaringer, er du beskyttet af engleriget. Du vil være beskyttet og tryg, indtil du har frigjort de mønstre fra dine celler og du ikke længere har brug for at skabe frygtsomme situationer i dit liv.

Påkald den blå engel til at beskytte hvert aspekt af dit liv og hjælpe dig med at frigøre frygtsomme tanker.

01-08-2017

34. Magenta bro. Stop panikken.

Magenta rummer både visdommen fra jorden (rød) og himlen (violet), idet de to farver blandet giver magenta. Stop panikken omgående, der er allerede en løsning parat.

Du er guddommelig elsket og du behøver ikke at gøre dette alene længere. En bro, der fører dig fra, hvor du er, til hvor du har brug for at være, er allerede blevet bygget. Så snart du stopper panikken og husker din forbindelse til enheden/altet og til dit højere selv, vil du se den nye vej fremad. Luk op for støtte og tillad en anden at hjælpe dig.

Dit liv er ved at forandre sig, idet du hæver dit niveau af selvbevidsthed og inviterer nye erfaringer ind. Dette er begyndelsen på et nyt liv, nye steder, mennesker og muligheder. Omfavn og tillad fødslen af det nye, der bliver åbenbaret, du fortjener det hele.

01-08-2017

18. Oliven træ element. Afgiftning.

Du har arbejdet så hårdt for at rense dit sind for negative tanker og din følelsesmæssige krop for gamle traumer og smerter. Brug nu noget tid på at rense din fysiske krop for gifte og bruge denne mulighed til at skabe en ny fysisk realitet, der ser ud som og føles som, hvad du har behov for, for at kunne tjene dig.

Hvordan ønsker du din virkelighed skal se ud, hvordan skal den føles fra nu af? Hvilken kropstype ønsker du dig? Hvilket energiniveau har du brug for, for at have det sjovt og være begejstret for livet igen? Hvilke omgivelser ville støtte dig bedst til at leve og arbejde i? Alting er nu muligt. Giv din tilladelse til træ elementets væsen om hjælp til at kun se dine højeste potentialer for din skønhed og sundhed.

Træ elementet vil hjælpe dig med at afgifte din lever for gamle uudtrykte vrede følelser og frustrationer, der resulterer i, at du føler dig forfrisket og styrket med fornyet fysisk energi.

02-07-2017

44. Klar luft element. Det er en illusion.

Lad være med at være så alvorlig! Intet er så tungt, som det ser ud, det er en illusion. Alt omkring dig er energi og hvad vi er programmeret til at tro om vores virkelighed skaber solide form er af energi, som så manifesterer sig i vores verden og alt i den.

Du har forsøgt at løse temaet ved at gøre det samme om og om igen og det virker ikke, så prøv noget radikalt anderledes nu.

Tag en dyb indånding og stop det du gør. Gør så det modsatte. Hvis du har skubbet på, så begynd at give slip. Hvis du har manipuleret, for at få det du ønsker, så prøv at udtrykke dine behov i stedet. Overgiv dig til vejrtrækningen og husk at intet af alt dette er virkeligt, samt at du har den kreative kraft til at forandre situationen med din evne til at give manifesterede former til energien.

Brug luft elementet for at hjælpe dig til at forbedre dit humør og få mere flow og rytme i naturlige cykler. Du er ved at blive meget heldig, bare tro på det!

02-07-2017

28. Kongeblå drage. Indigo voksen.

Du er en del af en generation, som har store vanskeligheder med autoritet og dem, der har ledelsen. Du kan ikke lide at blive fortalt, hvad du skal gøre.

Skønt din stædighed til tider kan overvælde dem, der er omkring dig, er det indkodet i dig af en grund. Du kom her for at hjælpe menneskeheden med ikke at lave de samme fejltagelser igen. Det kan aldrig igen siges af en soldat, at han bare udførte ordrerne. Bare ved at være her på planeten på denne tid, med din enestående energi og forpligtelse til global og galaktisk forandring, gør du en forskel.

Den kongeblå drage kommer fra stjernerne og minder dig om din grund til at komme her for at opleve dette liv på denne planet lige nu. Han beder dig om, at du bruger din energi til at elske det til rette og ikke kæmpe det til rette. Jo mere du kæmper, jo mere vil det modsætte sig forandring. Kærlighed er den eneste sande kraft, som kan forvandle æoner af stive strukturer og trosmønstre. Tillad denne drage at støtte dine kampagner og den tro, du har på en ny gylden tidsalder.