22-03-2017

Dagens kort. Kuan Yin

23. Medfølelsens Lysende Måne.

Kuan Yin sidder på Medfølelsens Lysende Måne og øser den spirituelle styrke ud, som du har brug for til at frigøre dig selv fra lavere vibrerende energier af frygt og fordømmelse, til vibrationen af frihed, kærlighed og fred, hvor du naturligt hører til. Du bliver anmodet om at bruge denne kraft nu til at vokse spirituelt og befri dig selv fra en situation, som kunne trække dig ned.

Elskede, du er i øjeblikket udfordret af lavere vibrerende energier. Dette er ikke dårligt - faktisk har du påkaldt dig denne situation, så du kan vokse spirituelt! Kuan Yin er med dig for at sikre dig, at du er sejrrig.

Disse udfordrende energier kan komme til syne som noget ydre, i form af en person, sted, ting eller situation, eller i et nuværende eller tidligere forhold. De kan komme til syne som noget indre, i form af en vane af tvivl, selvfordømmelse, eller fordømmelse eller kritik af andre.

Du kan enten vælge at tillade disse energier at trække dig ned i frygt og fordømmelse, eller du kan vælge at vokse spirituelt gennem øvelse i medfølelse og frigøre dig selv til større fred, kærlighed og frihed. Kuan Yin skinner gennem hendes Medfølelsens Lysende Måne, når ud til dig, for at tillade hende at pleje og løfte dig, at hjælpe dig, idet du vælger at hæve dig op og vokse dig spirituelt stærkere som resultat.

Medfølelse betyder ikke at blive en dørmåtte eller give efter for emotionel lidelse eller endda manipulation eller spil, som en anden kunne forsøge at spille fra et delvist bevidst og såret punkt. Det betyder ikke at bryde sammen i sympati og forsøge at redde en anden fra deres eget livsvalg og erfaringer.

Medfølelse er genkendelsen af kraften fra alle sjæle til at medskabe deres livserfaringer. Medfølelsen er også genkendelsen af kampen, som menneskeheden kan erfare i processen af spirituel vækst og en blid, kærlig medfølelse for hele menneskeheden, ikke fra en position af spirituel arrogance, men fra en position af åndens venlighed og generøsitet. Medfølelse bringer dig tilbage til dit eget sjæls lys, til din egen spirituelle kraft og løfter dig til frihed. Tillad den elskede Moder at skinne hendes Medfølelsens Lysende Måne ind i dit hjerte nu, for at hjælpe dig med at befri dig selv fra fordømmelse og tilbage til visdommen, skelneevnen og freden. Du fortjener intet mindre, elskede.

 

Healing i Medfølelsens Lysende Måne.

Sid stille med dine øjne lukkede og bliv opmærksom på dit hjerte. Forestil dig dit hjertes lys vokse klarere, indtil det skinner sit lys på problemet, situationen eller omstændigheden, der er af lavere vibrerende natur i dit liv. Du vil kende denne situation på den respons, den vækker i dig - frygt, tvivl, fordømmelse, vrede eller skyld og skam. Forestil dig, at der inden i dette hjertelys brænder en vibrerende, lysende måne med medfølelse. Idet hjertelyset skinner, oplyser det den pågældende situation og frembringer situationens sandhed fra den underliggende frygt, fordømmelse, illusion.

Sig stille følgende fra dit hjerte; ” Elskede Medfølelsens Lysende Måne, Kuan Yin hjælp mig nu, idet jeg skinner mit hjertelys fyldt med lyset fra din Medfølelsens Lysende Måne på alle aspekter i denne situation. Måtte denne situation blive velsignet med din guddommelige medfølelse. Måtte alle involverede se mere klart og hæve sig over deres egosmerte til tolerance, forståelse og fred. Måtte det bløde lys fra din medfølende nåde bringe healing nu. Sådan er det. Om Mani Padme Hum.

 

Bøn til Medfølelsens Lysende Måne.

Elskede Kuan Yin, din medfølelse styrker dig med endeløs energi, tålmodighed fred og kærlighed. Gennemtræng mig med dit lys og hjælp mig med at finde min egen medfølelse således, at jeg kan hæve mig over energierne af frygt og fordømmelse til større medfølelse, som frigør mig til at leve mit eget liv i fred. Skin på mig elskede Medfølelsens Lysende Måne. Om Kuan Yin. Om Mani Padme Hum.