19-04-2017

Pink kærlighed og penge. Partnerskab og overflod.

4. Pink kærlighed og penge. Partnerskab og overflod.

Kærlighed og penge er begge pink temaer i farvepsykologi. Ofte når du er stresset over ikke at have penge nok, vil du også have en følelse af at være uelsket. Lektionen i den pink farve er, at begynde at heale både kærlighed og penge, ved først at elske dig selv betingelsesløst. Bliv forelsket i dig selv, og den energi vil udvide dit potentiale til at tiltrække mere overflod i dit liv.

Det er på tide at give slip på troen på, at du må være eller gøre mere. Pink fortæller dig, at du allerede er perfekt. Universet har ingen vurderinger på rigtigt eller forkert, tynd eller tyk, rig eller fattig; det ønsker simpelthen, at du elsker dig selv. At være i en tilstand af kærlighed er den stærkeste magnet til at tiltrække finansiel stabilitet og overflod.

Brug tid på at tage vare på dig selv, lange duftbade, ture i naturen, lyt til blid musik, læs en morsom bog – enhver opmærksomhed, du giver til din krop, dine tanker eller dine følelser, vil give universet besked om, at du elsker dig selv, så vil det sende dig nok af alt, hvad du behøver.