06-05-2017

Sort fugl Phønix. Genfødsel.

39. Sort fugl Phønix. Genfødsel.

Ud af mørket kommer lyset. Uden mørket ville du ikke vide at lyset eksisterer. Under vores søgen af meningen med livet opdager vi vores skygge, mørkere aspekter. Til tider vil vi føle, at vi bliver opslugt af hændelser, som vi ikke synes at have nogen kontrol over, der tager os på en rutsjebane tur.

Sort lærer os at vi er nødt til at fjerne al angst, alle overbevisninger som gør os mindre og kraftløse, og i stedet omfavne os selv som lys.

Denne mørke proces kan efterlade os med en følelse af at være nøgen, sårbar og hjælpeløs – med god grund. Når du bliver genfødt, er du som en ny baby og er nødt til at vokse op til det bevidsthedsniveau, som du blev født til. Dette nye niveau er et sted, hvor du kan starte på en frisk, som en fugl Phønix, der opstår af asken, mere kraftfuld og smuk end tidligere. Tiden nu er god til at tillade familiens støtte og pleje i hvert aspekt af dit liv. Snart vil du føle dig stærkere og blive til en spirituel voksen person, der bevidst skaber den perfekte virkelighed.