02-07-2017

Juli kort nr. 2

28. Kongeblå drage. Indigo voksen.

Du er en del af en generation, som har store vanskeligheder med autoritet og dem, der har ledelsen. Du kan ikke lide at blive fortalt, hvad du skal gøre.

Skønt din stædighed til tider kan overvælde dem, der er omkring dig, er det indkodet i dig af en grund. Du kom her for at hjælpe menneskeheden med ikke at lave de samme fejltagelser igen. Det kan aldrig igen siges af en soldat, at han bare udførte ordrerne. Bare ved at være her på planeten på denne tid, med din enestående energi og forpligtelse til global og galaktisk forandring, gør du en forskel.

Den kongeblå drage kommer fra stjernerne og minder dig om din grund til at komme her for at opleve dette liv på denne planet lige nu. Han beder dig om, at du bruger din energi til at elske det til rette og ikke kæmpe det til rette. Jo mere du kæmper, jo mere vil det modsætte sig forandring. Kærlighed er den eneste sande kraft, som kan forvandle æoner af stive strukturer og trosmønstre. Tillad denne drage at støtte dine kampagner og den tro, du har på en ny gylden tidsalder.