13-02-2017

Dette kort passer fint til gårsdagens tanker

"Yin Kejserinden kommer med fred, rigdom og succes til hendes elskede hengivne. Dit sjæls formål inkluderer healing og styrkelse af det Guddommelige Feminine, selveste Yin Kejserinden. Du opnår kraft, assistance og uudtalte velsignelser ved at følge dit sjæls formål. Du bliver løftet og støttet i dit Hellige Arbejde nu.
Du er en spirituel leder og pioner og en del af det, du er her på planeten for på sjæls plan, hvad enten du er mand eller kvinde, er at styrke det Guddommelige Feminine, den kosmiske Yin Kejserinde eller guddommelig feminin energi, så vi kan leve mere i balance som en art på denne jord.
Det Guddommelige Feminine er netop nu ved at blusse op igen på denne planet og mange forstår HENDE ikke. Din hellige opgave, i hvilken du bliver rigt støttet, plejet og belønnet, er at hjælpe hende med at leve Hendes sandheder nu. Ved at gøre dette, sår du frø af opmærksomhed og oplevelser, som andre kan trække på, når de også er klar til at leve efter Hendes hellige sandheder.
Dette vil forklare, hvorfor du til tider ikke føler, at du passer ind i den nuværende kultur. Det er det ikke meningen du skal, fordi du er bestemt til at hjælpe den med at vokse og forandre sig! På samme måde som Kuan Yin havde et rebelsk og medfølende anstrøg, og ikke passede ind i verden, på den måde den var, fordi hun var født for at hjælpe den med at heales og stige op, således længes også din sjæl efter at gøre en virkelig forskel i verden, for at hjælpe den med at blive fri for frygt, der fører til konkurrence og dominans og magtkampe og i stedet leve et liv i ud fra kærlighed og fred.
Yin Kejserindens gaver bliver oplevet gennem din feminine styrke, der er opnået ved at leve dit hjertes sandheder, dine ægte værdier og din passionerede blidhed. Det feminine er ikke svagt, det er heller ikke aggressivt, det er kraftfuld medfølelse, der nægter at synke ned i fordømmelser, og hvis det gør, hæver det sig op til medfølelse om og om igen. Mænd og kvinder, der er i forbindelse med deres feminine kraft er i stand til at elske, at have medfølelse, at være sandfærdige og ære det, der virkelig betyder noget for dem, hvad enten det passer ind i de nuværende kulturelle værdier eller ej. De forstår, at de hjælper med til at skabe en ny kultur med bedre værdier. Når du lever livet på denne måde, føles det ikke kun bedre og mere oprigtigt, det fører også til et succesrigt liv med megen kreativitet, positive bidrag, personlig styrke og tilfredsstillende relationer, for ikke at tale om inspirationen, som andre kan trække på, så de også kan vokse.
Du bliver bedt om at leve i din feminine styrke nu, at være tro mod den du er og ikke give efter for sociale betingelser, der fortæller dig, at den feminine kraft ikke er nok, at du må gå på kompromis med dine værdier, din tro og medfølelse for at ”komme frem” eller komme ”på toppen”. Du behøver ikke at leve på den måde, du bliver styrket ved at leve fra dit hjerte og forstå, at dette ikke kun er nok, men en velsignelse for alle. Yin Kejserinden takker dig for din kærlige hengivenhed og tjeneste for hende og stråler velsignelser på dig nu, elskede.

"

Kuan Yin Oracle Cards