03-03-2017

Mother of Mercy

I dag vælger jeg at dele et Kuan Yin kort med jer, som man jo så kan reflektere over her i løbet af weekenden.

Ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend.

19. Barmhjertighedens Moder.

Ligesom solen, der skinner klart, kaster en stærk skygge, således har din voksende spirituelle kraft behov for at blive udtrykt med bevidstheden om, at den vil have en effekt på andre, selvom du ikke er helt bevidst om denne effekt. For at skabe fred i udtrykket af din kraft, kalder vi på Barmhjertighedens Moder. Barmhjertighed mildner stor styrke og kraft med venlighed, blidhed, medfølelse og omsorg. Den Guddommelige Kuan Yin bringer barmhjertighedens kvalitet til dig nu, som en guddommelig gave, opmuntrer dig til at kultivere barmhjertighed i dine udvekslinger med andre og samtidig modtage den til dig selv nu.

Dispensation af barmhjertighed kommer, når vi er uden noget at ty til. Vi har måske tabt målet af syne, været ude af stand til at finde vores vej igennem, eller have forårsaget en stor virkning, værre eller bedre, som vi ikke havde ment. Det kan endda være gennem os selv, at vi forårsagede sådan en situation, uden intention eller ond vilje, vi fortsatte bare på en bestemt måde, fordi vi endnu ikke havde lært visdommen, der var brug for til at undgå det. Eller måske ledte vores egen vejledning os bevidst ind i mørket, så vi kunne lære noget værdifuldt og vi er lidt fastlåst. Vi kan måske have forårsaget skade på andre gennem vores egen ubevidsthed. Vi kan være i en tung karmisk lektie fra dette eller et andet liv og vores sjæl kan kæmpe med virkelig at integrere lektien eller føle sig fri til at stå op og bevæge sig videre. Måske er vi i en situation med en anden, hvor vi er i besiddelse af stor indvirkning. Det kan være som en forældre, en lærer, en healer eller en chef. Det kan endda være i en mindre tydelig position af indflydelse, hvor vi kunne have fordel af en andens omsorg, for at sikre os det vi ønsker. Disse situationer har brug for den guddommelige barmhjertigheds kvalitet.

Guddommelig healing fra den Guddommelige Moder fører os til et sted, hvor vi kan stoppe manipulationscyklussen, eller at blive manipuleret, af uvenlighed eller ubevidsthed. Bøn om barmhjertighed er en kraftfuld bøn. Kuan Yin drypper barmhjertighedens nektar fra hendes elfenbensvase ind i hjertet på dem, der påkalder Barmhjertighedens Moder nu. Du bliver vejledt til af dette orakelkort at acceptere hendes spirituelle gave til dig. Selvom situationen ikke synes alt for dramatisk, gud ske lov, vil hendes gave reducere den karmiske udvikling og forhindre situationen i at blive værre. Det vil endda hjælpe med til fjerne de negative virkninger af det, der allerede er sket. Denne spirituelle assistance bliver tilbudt menneskeheden fra et sted af kærlig respekt, venlighed og stor spirituel styrke. Velsignelser til Kuan Yin, Barmhjertighedens Moder, der holder øje med os med opmærksom kærlighed og omsorg for vores spirituelle fremgang.

Healing med den Barmhjertige Moder.

Lig behageligt med dine øjne let lukkede og vær opmærksom på dit hjerte. Bemærk et blødt elfenbensfarvet lys gløder i dit hjerte. Dette er Kuan Yins vase, der indeholder Barmhjertighedens Nektar. Forestil dig, at du kan følge åndedrættet og modtage indefra vasen. Indeni er der det mest skønne flydende lys. Du bliver opmærksom på en bleg hånd, der let holder vasen, det er Kuan Yins hånd. Hun tipper blidt nogle få dråber af denne dyrebare nektar ind i dit hjerte nu, medens hun sart chanter, ”Om Mani Padme Hum”. Tillad barmhjertighedens healing at flyde ind i dit hjerte, rense det og tillade det at åbne sig som en Lotus blomst.

Stille i dit sind, eller blidt højlydt, gentag følgende, ”Ved Kuan Yins nåde og min egen frie vilje, modtager jeg healing af din guddommelige barmhjertigheds nektar nu. Tak, elskede”.

Når du er klar, bliv opmærksom på dine fødder, forestil dig selv stå fast på jorden eller giv dig tid til faktisk at gøre det. Forestil dig så barmhjertighedens nektar flyde ud af dine hænder og fødder, ind i dit liv. Når du er klar, fjedrer du let på dine fødder, indtil du føler dig klar til at åbne øjnene.

Bøn til Barmhjertighedens Moder.

Mother of Mercy so loves my Soul

The Nectar of Mercy brings peace and bliss untold.

I open my heart now to this endless love and peace.

Which the grace of Kuan Yin helps me to reach.

OM MANI PADME HUM.

 

Barmhjertighedens Moder elsker min sjæl højt

Barmhjertighedens nektar bringer uudtalt fred og velsignelse

Jeg åbner nu mit hjerte for denne endeløse kærlighed og fred

Som Kuan Yins nåde hjælper mig med at opnå

Om Mani Padme Hum