11-04-2017

Skæbnens Orkidé Præstinde.

Skulle du få tid til at reflektere lidt over tingene i dit liv, kan det være dette kort kan hjælpe dig videre nu med den forestående påske, som jo rummer død - genfødsels energierne. Fuldmåne i dag og en retrograd Merkur, al mulig grund til at finde nye perspektiver på gamle fastlåste mønstre/tanker.

 

21. Skæbnens Orkidepræstinde.

Skæbnens Orkidepræstinde for din højeste spirituelle skæbne kalder på dig nu, elskede. Hun kalder på dig til dit formål, din sti og din sjæls passion. Du bliver kaldet til at stige igen og igen, for at leve op til dit potentiale, med al sin egenart og skønhed. Hun vil altid kalde på dig med hendes søde fløjte, der spiller dybt i dit hjerte, orkideblomster og krysantemum, der falder fra hendes fødder, der berører dit hjerte i sin søgen efter din sandeste sjælspassion.

Du kan have følt anderledes overfor dem omkring dig på forskellige tidspunkter i dit liv. Det er meningen, elskede. Du kan ikke være en pioner for forskellige bevidstheder på denne planet, hvis du føler dig komfortabel med den bevidsthed, der allerede eksisterer omkring dig. Vidste du, at dette blev valgt ”med vilje”, så du kunne være med et formål. Din sjæl valgte at være til tjeneste ved ikke at passe ind, således at den ville huske ved at ting ikke ”føles rigtige”, så det var meningen at hjælpe med at korrigere og heale bevidstheden på vores planet, ved at starte med Selvet. Når Selvet var i stand til at korrigere og tilpasse sig bevidstheden indeni, så den matchede kærligheden og freden, der eksisterer dybt i hjertet, vil det blive lettere at hjælpe andre med at gøre det samme, også selvom det kun er ved inspiration.

Det er her skæbnens Orkidepræstinde, elskede Kuan Yin, i hendes hengivenhed til din højeste spirituelle formåen, kalder dig frem nu. Ja, elskede, din guddommelige skæbne kalder på dig. Dette betyder, at det er på tide at trække stikket ud fra den kollektive bevidsthed på et dybere niveau end nogensinde før, for virkelig at give slip på de overbevisninger og tankeformer, der ikke tjener din højeste skæbne, uanset hvor ubestridelige de umiddelbart synes at være. Det er på tide at revidere noget indeni dig, som kunne holde dig tilbage fra at eje din egen spirituelle kraft og bevæge dig fremad i din guddommelige skæbne.

 

Det er din egen skæbne, der kalder på dig for at gøre dette, elskede. Frygt ikke, det er bare Dig, der venter på at møde Dig i al din spirituelle skønhed og styrke. Omfavn forandringerne og snart vil du nyde den spirituelle genforening på et højere niveau af spiralen for dit eget lidenskabelige livs spirituelle formål. Orkidepræstindens fløjte og blomsterne hjælper dig nu i denne proces.

Healing med skæbnens Orkidepræstinde.

Forestil dig, at du står midt i en spiral, der strækker sig over og under dig, med en blød tændt, glødende gudinde Kuan Yin ved siden af dig. Udsprungne blomster falder omkring hende, orkidemotiver er broderet på hendes tøj og hun spiller en melodi på en blød fløjte, der går lige ind i dit hjerte.

Idet du ser ned, kan du observere, hvor du har været vibrationsmæssigt og hvor meget du er vokset spirituelt gennem måneder og år. Godt klaret.

Du ser opad og ikke kun fornemmer du, hvor du skal hen, men føler trækket i dit hjerte, der vil hjælpe til at komme derhen.

Idet du lytter til at Kuan Yin spiller sin fløjte ind i dit hjerte chakra, finder du dig i stand til let at stige op, dit hjerte ekspanderer, idet du hæver dig til det næste trin i spiralen.

Sig: ” Tak Kuan Yin, den guddommelige skæbnes Orkidepræstinde, for din betingelsesløse kærlige assistance til at hjælpe mig med at træde op i den næste fase af min guddommelige skæbne nu – jeg omfavner det af hele mit hjerte. Sådan er det. Om Mani Padme Hum.

Mærk dig selv på det nye niveau af spiralen og tag et par dybe vejrtrækninger der, mens du hører Orkidepræstindens fløjte, som om den nu spiller i dit eget hjertecenter og bliver mere komfortabel i denne nye drejning i din spirituelle spiral. Vær opmærksom på den følelse i dit hjerte, der flyder ned i begge sider af din krop, i dine hofter, ben, fødder og så fra hjertet op til dit bryst, skuldre og arme, nakke og hoved. Før din bevidsthed tilbage til dit hjerte og når du er klar, åbner du bare dine øjne.

Bøn til skæbnens Orkidepræstinde.

Min skæbne er i mit eget hjerte og du guider mig dybere ind i mig selv, elskede Orkidepræstinde, så jeg ikke går glip af noget, der er guddommeligt bestemt for mig. Det vil altid finde mig. Med fred i mit hjerte, modtager jeg nu, det som vil guide mig i betingelsesløs kærlighed til opfyldelse og udtryk af min egen guddommelige væren. Om Mani Padme Hum.