14-11-2017

Long time - no see

Jeg fik lyst til at skrive lidt på min blog igen. Der har været stille på den udadvendte front et godt stykke tid nu, men så sandelig ikke indvendigt.

Forrige weekend var der messe, Mystikkens univers, i Østerbrohuset. Der mødte jeg to kvinder, som på hver sin måde fik skubbet mig videre igen, ikke sådan at der har været stilstand, men åbnet for nogle nye og dybere peraspektiver i mig selv. Trine Geltzer Dinesen, Sjælens tone, der spiller helt fantastisk på sin fløjte, holdt et foredrag og spillede fløjte, som gik dybt ind i mit hjertekammer. Den anden kvinde Angelicca Freja Parmone Ravn. Angelicca laver keramik skåle, som er unikke og kan bruges til healing. Også ved hendes foredrag fik man en dejlig healing.

I netop overståede weekend, havde jeg mine olibilleder med på udstilling/messe Kvinder og Kunst, her i Hillerød. Træningen var for mig i dette forum, at turde stå ved, at mine billeder har en kraftfuld energi og fortælle, hvad de evt. kan og på hvilken måde jeg maler.

Jeg fik mange dejlige samtaler og delt personligt tilbud ud om maling af eget billede. En større oplevelse var en kvinde, der først virkede lidt reserveret, men jeg fik hende til at prøve at stå foran billedet, du ser her ved siden af, efter nogle øjeblikke siger hun det er "stream of consciousness". Wow, tak for titlen til dette billede, det var stærkt, fordi jeg netop har en serie på 12 billeder, som alle hedder noget med consciousness, kan ses andet sted her på min hjemmeside.

Så alt i alt en dejlig og inspirerende oplevelse, så i 2018 vil jeg atter deltage, men der kan jo ske mange ting i mellemtiden og tror bestemt, jeg skal på banen med mine billeder igen inden da, er blot ved at finde ud af, hvor og hvordan og også i et samspil med Trines fløjtespil og min egen intuitve sang.

Du kan læse om Trine : sjælens-tone.dk

og om Angelicca her: angeliccaravn.dk

Måske du fandt noget, du kunne få glæde af og selvfølgelig er jeg også til rådighed med mine forskellige tilbud.