ÆRKEENGLENE HANIEL, TZADKIEL, JOPHIEL,  FAITH, CHAMUEL, TZAPHKIEL OG RAZIEL

 

Haniel:

Jeg er Haniel. Jeg kommer med den skønneste duft af liljekonvaller, for at vække dine sanser, så du mærker livets herlighed. Liljekonvallens små klokker ringler med den blideste lyd og sætter vibrationer i gang i dit hjerte, så du kan mærke hjertets resonans på glæde. Vær blid og tålmodig overfor dig selv og påkald mig, når du har brug for at blive opløftet til højere og mere glædesfyldte vibrationer. Jeg er Haniel formidler af Guddommelig herlighed og nåde.

Farve: lys lilla med magenta glitter, med duft af liljekonval.

 

Tzadkiel:

Jeg er Tzadkiel. Mærk min skønne blide duft af roser, som jeg bringer dig. I livet har du stukket dig på rosernes torne, følt dig uretfærdigt behandlet. Men i sandhed, elskede dig, var dette kun hændelser, der skulle vække dig, så du kunne se tingene fra et højere perspektiv. Du var altid elsket, kun du kunne ikke give dig selv lov, derfor skabte du ”uretfærdigheder” i dit liv, men nu bringes essensen af det hele tilbage til dig med rosernes duft. Essensen af din inderste kerne, som du nu ser som de glitrende guldgnister af erfaring, som giver dig den medfølelse og forståelse, du ikke tidligere oplevede. Du er fri nu til at elske alt som er, som det er, bare fordi det er. Udfold nu din indre rose med netop din unikke duft, din rene væren. Jeg er Tzadkiel, der viser dig retfærdighedens sande ansigt.

Farve: lyskoral med guld glitter, duft af roser.

 

Jophiel:

Jeg er Jophiel. Duften af Latyrus sender jeg dig, som en mild og dejlig sommerdag. Minder dig om den vidunderlige, suveræne skabning du er. Lad dine skabelser bidrage til verdens skønhed. Påkald mig på dage, hvor du ikke er i stand til at se denne skønhed i dit liv og jeg vil være der for dig, som en blid og kærlig støtte til atter at komme op på hesten. Jeg er Jophiel, støtte og formidler af skønhed på alle planer, især for mennesker, der ønsker at udtrykke sig åbent til verden via kunst, skrift og tale.

Farve: lys grøn med lys blå glitter, duft af latyrus.

 

 Faith:

Jeg er Faith. Den lidt krydrede duft af jasmin, som jeg bringer dig, er for at kilde dig lidt om næsen og pirre dine sanser. Elskede, forstå at tillid til livet kommer som et naturligt flow, når du har tillid til dig selv, ikke omvendt. Når du har dit selvværd – din selvtillid på plads, vil alt flyde af sig selv, måske lidt små bump på vejen, men tillid til livet vil ikke længere være noget tema. Jeg er Faith, der støtter dig i at se tillid i sit rette lys.

Farve: turkis med kongeblå glitter, duft af jasmin.

 

Chamuel:

Jeg er Chamuel. Det er min store glæde at være med dig for at styrke dig på din vej til selvopdagelse. Støtte dig i at lade dine vinger vokse, så du kan flyve frit, som det suveræne væsen du er. Min duft er Fresia, den gule med den kraftige duft og varmende farve. Magentas farvevibrationer understøtter den betingelsesløse kærlighed. Føl disse frekvenser sammen og giv dig selv lov til at flyve frit, valget er dit. Jeg er Chamuel, der opmuntrer dig til at leve dit I AM.

Farve: magenta med pink glitter, duft af fresia.

 

 Tzaphkiel.

Jeg er Tzaphkiel. Den meget stærkt krydrede og sødmefyldte duft af gardenia kan virke overvældende, men jeg kommer nærmest som en bedøvelse, så du må stoppe op og give dig selv lov til at bare være, at tage mig helt ind under huden, være i et sødmefuldt rum, hvor du mærker dig selv, kan give slip på stress på alle planer og opleve forståelse og medfølelse for dig selv. Således vil du med indsigten om dig selv, mere klart se din vej fremover, ikke længere frygtbaseret, men med dyb glæde og tålmodighed til at udfolde dine hjerteblade. Jeg er Tzaphkiel, jeg bringer klarhed, autenticitet og suverænitet.

Farve: klar med lys blå glitter, duft af gardenia.

 

 Raziel.

Jeg er Raziel. Jeg kender guds hemmeligheder. Jeg kan støtte dig i at blive alkymisten i dit eget liv ved at turde gå i dybden med dig selv og genopdage alle de kvaliteter, der ligger gemt der. Alle dine livs kvaler, der nu er parat til at blive omdannet til gyldne erfaringer.

Farve: dyb turkis med guldglitter, duft af magnolia.