CM chakra flasker C1 - C15

C1.Base Chakra (Coral/Red)

Rod chakra

Denne flaske er velegnet ved rodchakratemaer såsom træthed, rygsmerter og alle underenergitiserede tilstande, f.eks. frigiditet, impotens, ME, blodproblemer og sklerose. Denne flaske balancerer energierne, så vrede og frustration bliver beroliget og temaer, der har med ugengældt kærlighed og vanskeligheder i relationer kan heales. Den arbejder med overlevelsestemaer og ændring af offer- og martyrroller.

 

 C2.Sacral Chakra (Gold/Orange)

Hara chakra(gylden/orange)

Gavnlig ved chok og traumer, tab af kraft og følelsen af misbrug. God ved candidas, problemer med fødevareoptagelse og spiseforstyrrelser, hormonelle ubalancer, klimakteriet, nervøse tilstand, irriteret indvoldssyndrom, hudproblemer, seksualitet. Hjælp ved clearing af barndoms misbrugstemaer og kontrol. Rydder frygt, forvirring og følelseskaos af vejen. Meget beroligende ved chok.

 

 C3.Solar Plexus (Olive Green/Yellow)

Solar plexus(oliven grøn/gul)

Kan være gavnlig ved fordøjelsesproblemer og spiseforstyrrelser. Den støtter ved lever, nyrer og hudproblemer.( ved kramper, tilføjet af Aurelia). Kan vise sig gavnlig ved frygt, forvirring, fobier og neuroser.  Genoprettelse af personlig kraft, forbedrer koncentrationen og hjælper ved depression.

 

C4.Heart Chakra (Turquoise/Green)

Hjertechakraet(turkis/grøn)

Denne flaske er gavnlig ved bryst og hjerteproblemer. Den hjælper også hvis man har hjertesorg og problemer med relationer. Nyttig når du har brug for at udtrykke dine følelser og komme i kontakt med dit hjerte.

 

C5.Throat Chakra (Royal Blue/Blue)

Halschakraet(kongeblå/blå)

Kan være gavnlig ved ondt i halsen, stress og søvnproblemer. Relaterer til kommunikation og tillid. Støtte i at få sagt tingene højt, blive hørt, i tilfælde af mareridt eller ved kamp med at sige det, man har behov for. Anerkende at man er medie og lade meddelelserne komme igennem.

 

C6.Third Eye Chakra (Violet/Royal Blue)

Tredje øje(violet/kongeblå)

Kan være gavnlig ved sinus problemer, hovedpine og stress. Denne flaske er også den bedste i systemet til at tage smerter og kan hjælpe ved stød/slag såvel som ved insektstik/bid. Støtter dig i komme over tabet af en nær person samt hjælp til forløsning af angstanfald. Denne flaske genforbinder dig, når du har problemer med at stole på din intuition. Den relaterer til højere mental kraft og healing samt hjælp til at forbinde sig med engleriget. Åbner den psykiske port.

 

C7.Crown Chakra (Magenta/Violet)  

Kronechakraet(magenta/violet)

Denne flaske kan være gavnlig ved hovedpine, mentale problemer, træthed og hukommelsestab. Den støtter dig i at blive ejer af din egen kraft som healer og aktiverer dine healings evner. Den vækker evnen i dig til at acceptere guddommelig kærlighed og så kanalisere denne guddommelige kærlighed som healing. Denne flaske relaterer til et tidligere liv med en magtposition i den katolske kirke.

 

C8. Higher Crown Chakra - The Bridge(pink/magenta)

Højere kronechakra(lyserød/magenta)

Gavnlig ved ME, fremmer graviditet, skabe et kærligt rum til en ny sjæl. Støtte ved healing af eksistens sorg og healing af ens indre barn. Fordyber og styrker forbindelsen med din sjæl. Denne flaske handler om at føde noget nyt – ikke nødvendigvis en baby.

 

C9.Base Chakra – The Lightbody (Clear/Clear)

Rod chakraet - lyskroppen(klar/klar)

Denne flaske vil støtte dig i afklaring af overlevelses temaer. Den indikerer også, at du er nødt til at tage beslutninger i dit liv. Den tillader dig at tage øget spirituelt ansvar og opdage at livet kan være baseret på glæde. Du har lidt meget for at nå til menneskelig forståelse og har nu potentialet for opstigning. Denne flaske lader din krop vide, at den er frosset lys, og at død og aldring kun er et andet trosmønster, som kan forandres.  Vid, at du er ansvarlig, for hvad du tænker. Træd ind i lyset.

 

C10.Sacral Chakra - Suchness (Orange/Rose Pink)

Harechakraet – livets gang(orange/rosenrød)

Den rose pink tilfører kærlighed til temaer om misbrug til hvilket den orange relaterer. Den bringer dig i en tilstand af forening med din sjæl. Din sjæl tænkte aldrig at du var misbrugt - den vidste at du var i en proces for at lære og at blive healet. Denne flaske støtter kreative ideer og åbner dig for velsignelse og oplysning. Her er hvor du endelig føle fred med livets gang.

 

C11.Solar Plexus Chakra - Wisdom (Pale Gold/Pale Gold)

Solar plexus - visdom(lys guld/lys guld)

Denne flaske hjælper dig med at træde ind i din autentiske kraft og visdom, og guider dig mod et sted fuldstændig fri fra ego vilje. Den assisterer dig i aktivering af dit ”JEG ER” og støtter dig i integrationen af dig selv, som det guddommelige menneske.

 

C12.Heart Chakra - Love (Lilac/Pink)

Hjerte chakra - kærlighed

Dette er hjertets spirituelle åbning og relater til enhed og betingelsesløs kærlighed. Nu kan vi begynde med at blive et med hele menneskeheden. Denne flaske kan indikere tabet af en moder eller dyb transformation af modertemaer.

 

C13.Throat Chakra – I Speak My Spirit (Blue Violet/Blue Violet)

Halschakraet – jeg taler min ånd(blåviolet/blåviolet)

Forbinder dig med din psykiske og spirituelle kraft samt hjælper dig med at åbne kommunikationen med ærkeengle og højere væsener. Denne flaske handler om åndens kommunikation og den beder dig om at være opmærksom på alt hvad du siger, idet du begynder at manifestere, det du siger. Åbn op til din ånd og tillad dens lys at kommunikere gennem dig.

 

C14.Third Eye Chakra - Vision (Pale Gold/Clear)

Det tredje øje - vision(lys guld/klar)

Her åbner vi for Guddommelige tanker fremfor menneskelige tanker. Dette er sindets overgivelse til den guddommelige plan. Denne flaske bringer lys ind i det tredje øjes energicenter, rydder frygt af vejen og bringer klarhed og sandhed ind i det vi ser. Genskaber glæden ved at se fremad i den gyldne tidsalder. Kommunikation med mestre og højere vejledere.

 

C15.Crown Chakra – Crystal Being (Clear/Lilac)

Kronechakraet- krystal væren(klar/lilla)

På dette niveau af spirituel forbindelse er vi i stand til at modtage direkte fra vores Guddommelige selv(I AM). Denne flaske hjælper med aktivering krystal gitteret og støtter klar forbindelse med ånden. Her har vi klarheden til at være til tjeneste. Denne flaske relaterer til krystalbørn og krystalvæsener som er kommet for at støtte processen for bevidst evolution på jorden.