GAIA COPPER serie

G1. Incarnating (Clear/Copper)

Inkarnere(klar/kobber)

Beskeden i denne flaske er at du har nem adgang til planetens visdom. Efter at have været bittert ulykkelig på jorden, kan du nu føle dig dybt forbundet med Gaia og livet på planeten. Denne flaske assisterer med frigivelse af ulykkelige tidligere liv og derved komme overens med inkarnation.

 

G2.The Core (Copper/Copper)

Kernen(kobber/kobber)

Hvis du vælger denne flaske er du en grounded jordisk person, som finder det let at tage sig af andre. Dette er den ægte ”Jord Moder”. Denne persons mission og formål er at hjælpe andre med at forbinde sig med jorden og hjælpe dem med at udvikle deres medfødte kærlighed for planeten. Denne flaske er god for stjernebørnene, som føler sig så uforbundne med jorden og jordens energier. God til grounding af computer børn. Glimrende til at få indigo børn til at fokusere og grounde dem, så de kan forbinde sig med deres grund til at være på planeten. Hjælper med at heale fødselstraumer.

 

G3.Return from Atlantis (Copper/Turquoise)

Tilbagevenden fra Atlantis(kobber/ turkis)

Denne person kan forbinde sig med informationen fra Atlantis, og præsentere det på en måde der er groundet og let at forstå. Denne flaske vil hjælpe med healing af alle traumer fra det synkende Atlantis og misbruget af kraften i det liv. Ubevidst viden bringes ind i det bevidste sind for planeten. Også healing af traumer fra tidligere liv forårsaget af død ved drukning. Gaven i denne flaske er, at den forbinder information fra delfiner og hvaler med jordens bevidsthed. Også god for folk, der føler sig utrygge på planeten jorden. Denne flaske relaterer til programmeringen vi modtog i livmoderen. Hvis du er villig til at give slip på dem, kan denne flaske hjælpe dig med at rense din mors tanker og følelser omkring hendes graviditet ud af dit system.

 

G4.Ancient Mother (Pink/Copper)

Den gamle Moder(rosa/kobber)

Moderen for alle - denne flaske vil heale post fødsels depression, idet den healer temaer med ens fysiske moder samt temaer om det at være på jorden og ikke føle sig støttet af Gaia. God ved fornægtelse af Gaia. Hjælpsom til at forbinde sig med sine egne moderskabs evner. Forbinder os med vores indre barn og healer gamle barndoms temaer. I dette system er denne flaske nummer 55, et mesternummer, og når vi ser på farverne bliver vi igen mindet om Kristus undervisning, som var mesteren som bragte kærlighed(pink) til jorden (kobber).

 

G5.Earth Wisdom (Gold/Copper)

Jordvisdom(guld/kobber)

Dette er tiden for et energiskift fra det maskuline til det feminine og for alle er det på tide at lade den feminine side føle sig kraftfuld igen. Dette vil stoppe magtmisbrug, som vi har erfaret det gennem patriarkalsk styre. Kræv din kreativitet og din mulighed for at være Gud og hold med at lege Gud.  Vær alt du er kommet for at være på denne planet og kræv den som dit hjem. Find din gyldne visdom i din forbindelse med jorden og begynd at leve den gyldne tid. Den er her nu.

 

G6.The Goddess Awakens (Copper/Olive)

Gudinden vågner(kobber/oliven)

Hovedbudskabet i denne flaske er at de vanskelige tider er ovre idet vi genforbinder os med vores kraftfulde indre feminine energi. Begynd at føle glæden. Dette er sådan en kraftfuld feminin flaske, da den oliven relaterer til feminin kraft og kobber relaterer til Moder Jord. Hvis vi er i stand til at opnå alt det, har vi potentialet for at skabe en virkelig vidunderlig realitet på jorden. Dette er et helt nyt koncept på planeten, hvor kraften for det meste er blevet udtrykt som en destruktiv styrke. Denne flaske er virkelig en forløber til den gyldne jord, hvor alle væsener vil blive holdt trygt i Moder Jord´s kærlighed.

 

G7. Gaia and The Elohim (Pale Copper/Clear)

Gaia og det guddommelige(lys kobber/sølv)

Dette er hvor vi begynder at leve vores spiritualitet på planeten. Hvor det at have overflod og være spirituel ikke længere føles fremmed. Vi er redskabet gennem hvilket Gaia og det guddommelige er i stand til at kommunikere og det at holde disse to energier vil føles mærkeligt til vi har vænnet os til det. Denne flaske vil blive valgt af mennesker, som har gennemgået en kæmpe spirituel vækst og som kan have kæmpet for at forblive groundet i processen. Idet vi indser, at skaberens lys er indeni os, begynder vi også at se det i alle væsener og på jorden. Dette handler om at kræve vores dybe forbindelse til jorden og moderens kærlighed og lys, som har vist os omsorg op til dette punkt, hvor hun er klar til opstigning og i sin opstigning vil tage os med sig.

 

G8.Illumination (Deep Magenta/Deep Magenta)

Illumination(dyb magenta/dyb magenta)

Dette er den mørkeste flaske i hele serien. Den bliver kaldt illumination, fordi kun ved at gå gennem mørket og omfavne det, har vi potentialet for at træde ind i lyset. Ved at omfavne skyggen, frigør vi fordømmelsen og frygten for det unævnelige, som vi holder indeni vores skygge og kun ved at stå ansigt til ansigt med det, kan vi komme forbi det og indtil det sted, hvor skabelsen af vores virkelighed kan finde sted. Vi skaber vores virkelighed hele tiden. Alt vi har i vores liv eksisterer, fordi vi skabte det, omend ubevidst. G8 er der for at hjælpe os med at gå ind i det hjerte af mørke i vores underbevidsthed og begynde at føle varmen og dybden, samt støtten, der eksisterer der. Det er sædet for alt potentiale. Det er i dette øjeblik da søvnen endelig indhenter os. Intetheden. Drømmenes sted. Denne flaske hjælper med at rydde genetiske strenge af vejen, samt det vi har arvet fysisk og karmisk. Fædrenes synder kan ikke længere hjemsøge børnene, så snart det forgangne mørke er blevet oplyst. Dette er flasken at bruge til at rydde op i emner omkring den fysiske krop, idet den oplyser det vi tror om vores kroppe og det at være fysisk. Det er den ultimative støtte til at hjælpe os med at skabe vores virkelighed. Ved at fokusere på det du ønsker vil denne flaske hjælpe med at rydde alle ubevidste blokeringer væk og bringe klarhed om det, der stopper dig i at kræve din fuldstændige storhed.