GOLDEN GAIA ASCENSION serie

G9. Faith (Turquoise/Pale Gold)

Tillid (turkis/lys gylden)

Idet vi bevæger os fra mørket i G8 får vi pludselig en ny vision. For enden af den mørke tunnel er der et lys og dette lys er turkis og guld og indikerer vores nye tilstand. Vi er nu forbundet til vores autentiske gyldne guddommelige kraft gennem vores turkise tillid. Det er tilliden, som har flyttet os gennem den mørke tunnel tilbage til lyset. Uden tilliden ville vi aldrig have overlevet sjælens mørke nat – i virkeligheden ville vi ikke have behøvet at gå ind i den. Det var vores tillid, der bragte os derhen, velvidende at der var et andet niveau, nærmere det guddommelige, nærmere vores guddommelige selv. Den turkise over guld genforbinder os med flowet og tilliden til at alting er på skinner og del af den guddommelige plan. Det tager os bagom tilliden og ind i sandheden om, at vi er guddommelige og at alt vi har oplevet var guddommeligt og derfor perfekt. Denne farvekombination indikerer de gamle sandheders lærer på en ny måde. Dette er begyndelsen på åbningen af the hall of records (optegnelserne).

 

 G10. Impeccability (Pale Gold/Blue-Lilac)

Skyldfrihed(lys gylden/blå-lilla)

På rejsen mod ascension, er dette hvor vi forbinder os med vores fejlfrihed. Den blå/lilla fortæller, at vi taler vores ånd og hvis det er det vi gør, må vi hele tiden være opmærksomme på vores ord. De er nødt til at være fejlfri – vi kan ikke bruge ordene som våben eller manipulations instrument. Vi er nødt til at tale med sand integritet, da vi nu ved uden skyggen af tvivl, at alting vi siger manifesteres. Flasken genforener os til det vi tror om skaberens maskuline side og derfor den maskuline side af os selv som skaber. Den vil bringe fantastisk fred og bringe os ind i stilheden og tavsheden, hvor inspirationens indre stemme kan blive tilgængelig.

 

G11. Generosity (Pale Coral/Pale Gold)

Generøsitet(lys koral/lys gylden)

Koral er ubetinget selvaccept – jeg er perfekt som jeg er – og den lyse gyldne er vores forbindelse til vores autentiske guddommelige selv. Denne kombination genforbinder os meget kraftfuldt til hvem vi virkelig er, guddommelige skabelser, enestående mennesker i stand til glædesfyldt at danse vores realitet til stede. Når du er perfekt og fuldstændig et med dit guddommelige selv, kan du skabe alt. Derfor handler denne flaske om høst, overflod, kærlighed, glæde og generøsitet. Når du endelig kan se dig selv som en del af den guddommelige perfektion, er der intet du ikke fortjener og derfor kan du få tilgang til og generøst dele det hele. Kærligheden du har for dit dyrebare selv er så attraktiv, at den kan tiltrække alt og enhver du fokuserer på, fordi du er et med Guds sandhed for dig. Denne flaske indeholder ”den manglende hemmelighed”. Dette er nøglen til glædesfyldt manifestering.

 

G12. I Am (Pale Gold/Pale Gold)

JEG ER(lys gylden/lys gylden)

Dette er dit I AM. Når du vælger denne flaske er du klar til at frigøre alle trosmønstre, som stadig siger, ”jeg er ikke”. Når du vælger dette, er du helt parat til at sammensmelte med dit guddommelige selv og hævde dig selv som en del af det guddommelige. Skaberen og jeg er et. Det guddommelige er indeni og jeg er det. Vores bindinger er det der gør os små og giver os en følelse af adskillelse fra vort guddommelige selv. Denne flaske vil støtte os i at give slip på frygt og afhængighedens adskillelses indflydelse. Når vi kræver vores sande autentiske kraft tilbage, kan vi blive fri af afhængigheden og være frygtløst, kraftfuldt guddommelig.

 

G13.Grace (Pale Gold/Pale Pink)

Nåde(lys gylden/lys rosa)

Denne delikate farve kombination er der for atter at minde os om, at kun kærlighed eksisterer og at alt vi har erfaret var valgt af os selv, som et udtryk for guddommelig kærlighed. Her træder vi ind i nåden og vi tilgiver os selv. Vi var aldrig skyldige, vi var guddommelige udtryk, der oplevede og intet var nogensinde ikke del af planen. Disse farver indikerer en genfødsel, men denne gang uden dødens traume. Vi genfødes blidt til vores sande selv og husker, at det guddommelige er kærlighed og at det er vi også og den sande kraft, som skaber alting er kærlighed, kærlighed, kærlighed. Dette er Guddommelighedens feminine ansigt, det er smukt og det er du også. Imens du bruger denne flaske vil den hver dag minde dig om at bruge tid på at huske noget fabelagtigt om dig selv og hvis du skriver det ned, vil det hele bare blive så meget mere virkeligt. Brug også tid på at ære din kvindelige kreative intuitive vision.

 

G14.Ascension Light (Pale Gold/Clear)

Ascension lyset(lys gylden/klar)

Denne flaske handler om intensiveringen af lyset i dig og i alt. Med disse farver kan du også stråle dette klart. Lyset er krystalklart og denne klarhed vil tiltrække alle de nye krystallinske væsener, som inkarnerer nu. De er her for at vise os hvordan ascension virker. Ascension sker når vi husker, at vi er en lyskrop, at vi er Skaberens lys i fysisk form og at den tyngde, vi oplever i vores realitet, er en illusion. Denne flaske vil skinne sit lys på alt som er illusorisk og når lyset har skinnet på illusionen, forsvinder den øjeblikkeligt. Det vi sidder tilbage med er sandhedens lys bagom illusionen.

 

G15. Satori (Solid Gold/Magenta)

Satori(perlemor gylden/magenta)

Denne flaske gør vores forbindelse med vort guddommelige selv en sand realitet. Det flyder nu ikke længere over os som en tanke eller et ønske. Det fastsætter sandheden i vore celler, at vi er guddommelige og at vi lever himlen på jorden i dette øjeblik. Dette er øjeblikket, hvor vi husker at vi aldrig forlod HOME og at himlen er hvor vi er og at, alt hvad vi ser, er Guddommeligt. Det var aldrig ikke det. Dette er Satori tilstand.