PLATINUM GAIA serie

G16.  Serenity (Pale Coral/Platinum)

Klarhed/stilhed(lys koral/platinum)

I disse farver finder vi en perfekt balance mellem oplyst maskulin og Guddommelig feminin. Ro kommer fra balancen af to sider i os selv, men det kommer også af balancen mellem vores platinum engle selv og vores koralle menneske selv. Selv vores magiske indre stjernebarn kan lege i disse farver. Her kan vi overgive os velvidende, at vi endelig er hele og med det opnås betingelsesløs selvaccept og ophøjet ro.

 

 G17.  Elohim (Platinum/Pale Gold)

Elohim (platinum/lys gylden)

Fejlfrihed/uskyld (G10-the partner of G17)handler om at forandre fordømmelse, men Guddommeligheden er sandheden bag enhver tvivl om, at alt er perfekt. Det er tillid oplyst til viden om, at når fordømmelse ikke længere eksisterer, behøver intet negativt at eksistere, da ingen behøver at lære noget som helst. Når vi kan være fejlfri/uskyldige kan vi hævde altings perfektion og derved træde fuldt ind i vores forbindelse med det Guddommelige og alt andet. Det gyldne vi er indeni er et absolut faktum. Vi er det. Vi har det i vort eget dyb og kan nu kommunikere det fuldstændigt og bevidst tale det guddommelige sprog. Dette er stedet af guddommelig autoritet i vor egen virkeligheds skabelse.

 

G18.  Limitless (Pale Turquoise/Platinum)

Ubegrænset (lys turkis/platinum)

Den generøsitet vi så i G11 omdannes til flow i dets partner G18 og i dette flow er vi så forbundet med den guddommelige plan, at alt vi kan være er generøse, fordi al begrænsning er fjernet. Vi er så totalt i flowet, at det vi har brug for altid vil være der og vi vil altid være i stand til at dele det med andre. Når vi kan forbinde os med planetens generøsitet, ved vi, at den har rum for alting undtagen negativitet og frygt. Generøsitet aktiverer overflod og overflod er grænseløs tro/tillid. Nu kan vi stole på processen. Dette er vandmandens tidsalders farver. Vi kan nu manifestere vores virkelighed med lethed, nåde/ynde og elegance. Dette er det globale udtryk for generøsitet, fritaget for separation. Vi er alle ubegrænsede, alle et.

 

G19.  Om (Platinum/Platinum)

Om (platinum/platinum)

Om er fuldstændig enhed med alt der eksisterer. Denne flaske tager os til det næste niveau og vi kan prøve at gøre det kæmpemæssigt og stort, men det er virkelig ganske enkelt udvikling. Der er egentlig ikke noget valg længere. Vi har meldt os til denne rejse og vi er nødt til at følge med hele vejen. I AM er Guds navn og når vi hævder det, bliver vi Guds stemme og så taler vi den til væren. Dette er renselse af frygtbaseret menneskelig DNA og aktivering af den kærlighedsbaserede guddommelige DNA. Dette vil tilføre os vores engle DNA og vores inter-galaktiske DNA, som alt sammen kun er aspekter af den Ene.

 

G20.  Abode of Bliss (Platinum/Pale Green)

Velsignelsens bolig (platinum/lys grøn)

I det gyldne fra Grace(G13, komplementær til G20) befinder vi os i velsignelsens bolig og når vi lever i velsignelsen befinder vi os automatisk i nåden. Denne delikate grønne har taget 32 og 35, og oplyst dem til den højeste grad de kan opnå og når forfølgelse og rivalisering er fjernet, bliver det en opvågning, der fuldstændig er, som den nyeste forårs genfødsel vi overhovedet kan forestille os. Dette er menneskehedens og planetens oplyste hjerte. Hvert hjerte forbundet med hvert andet hjerte. Når vi hævder vores multi-dimensionalitet og holder vores fødder på jorden, forandrer vi jorden. Vi får også adgang til alle hendes multi-dimensionelle kvaliteter og vi aktiverer hendes guddommelige DNA og hendes krystallinske struktur. Vi kan nu alle tage del i denne rejse. Dette er tiden: den nye jords opvågnen.

 

 G21. The Beloved (platinum/magenta)

Den elskede (platinum/magenta)

Lysets sprog bliver til det guddommeliges sprog. Her taler vi med en stemme, da alting hviler på guddommelig kærlighed. Platin er ovenpå magenta og sproget er nu kærlighedens guddommelige lyd; holdt i guddommelig kærlighed, hvilende på guddommelig kærlighed. Alt det vi har søgt er her allerede og har altid været her og ventet på at vi genkendte det. Jorden er blot et andet udtryk for guddommelige kærlighed. Vi vidste allerede at magenta forløste skyld. Nu kan vi ikke huske, hvad skyld konceptet muligvis kunne betyde.

 

  G22.  Sacred Mystery (Platinum/Olive)

Det hellige mysterie (platinum/oliven)

Vi besøger atter nr. 22 og for første gang er den ikke magenta, idet det guddommelige feminine vågner og nu har vi ikke længere et nummer, som udtrykker mesterskab, men snarere er det ultimative udtryk for Mysterium – bagom mesterskabet indtil udtrykket af det guddommeliges feminine ansigt. Dette er mesterskabets feminine ansigt, som føder den nye planet. Lys oliven viet til lys blå: feminin kraft viet til guddommelig maskulinitet i dens højeste oplyste form. GUD, GUDINDE, ALT DER ER.

 

Mine egne ord, som jeg fik første gang, jeg så disse flasker:

Flaskerne G 16 – G 22

G 16. rosa/lys blå

Kærligheden løftet til en højere frekvens. En frekvens, hvor vi er i den nye tids energi, en energi som vi genopdager/genkender, det guddommelige aspekt af os selv, kærligheden og selvaccepten.

 

G 17. lys blå/ lys gul/gylden

Den gyldne visdom integreret i den nye tids frekvens. Krystalklar renhed/ægthed. Knivskarp visdom formidlet uden tvivl. Meget rensende, skærer det unyttige væk, så din visdom træder tydeligt frem, udstråles klart.

 

G 18. lys turkis/lys blå

Kreativiteten, friheden, den ordløse kommunikation udstråles på en helt ny måde. En renhed. Mal, skriv, dans, leg, mærk delfinens energi, føl dig som den, svøm i dit eget friheds hav.

 

G 19. platinum opaliseret/ platinum

Igennem denne flaske udtrykker du klart hvem du er. Renset for alle tidligere masker og slør træder du nu frem i al din renhed og uskyld, ingen angst, kun troen/tilliden til dit sande væsens kerne.

 

G20. lys blå/lys grøn

Der er al den plads du har brug for, det morsomme er, at du nu har taget din egen sandhed og vejen at gå til dig, så du vil ikke længere føle dig begrænset. Stræk din krop og bred vingerne ud, syng din sang, den sang om din sande væren, som gennem alle tider har ligget latent i dig.

 

G 21. lys blå/magenta

Denne flaske er mødet med dig selv i al din guddommelige stråleglans. Genkendelse af den dybe kærlighed på alle planer, den kærlighed, som er over al forstand, men som kan føles dybt i hjertet, når du tillader dig at åbne dig for den. Det er flasken som byder dig velkommen hjem til din egen essens. Nu forstår du dine mange års rejser gennem tiden, hvor du fandt ud af hvad du ikke er.

 

G 22. lys blå opaliseret/lys olivengrøn

Sammensmeltningen af det feminine lederskab med troen/tilliden til at alt går efter den guddommelige plan. Det er en fredfyldt energi, fordi alt kommer fra hjertet og angsten/tvivlen derfor ikke længere har sit greb i dig. Nyd det og udfør det du er kommet for at gøre, medskaber af den nye jord.