CORAL GAIA serie

G23  Acceptance (Clear/Pale Coral)

Den første af de Coral Gaia flasker er klar over koral, idet den spejler den første Gaia flaske, som er klar over kobber. Vi søgte klarhed på vores rejse på planeten og begyndte at forstå, at selvom vi er del af det guddommelige, er vi også en del af planeten, men vi kunne stadig se på planeten og det guddommelige og forestille os, at alt dette stadig på en eller anden måde var noget uden for os. Nu ser vi på den koral, som er farven, der bringer os ind i os selv på den dybeste, mest intime måde og vi bliver bedt om at kræve hver eneste ting ”der ude” som et aspekt af os selv; ikke bare vores udvidede sjæle-selv, men helt ind i cellerne i vores fysiske krop. Kroppen er det sted, hvor den nye spiritualitet skal erfares. Denne flaske bliver kaldt Accept. Det er meget at bede om. Kan vi acceptere, at vi i disse underlige fysiske kroppe, er Gud, Jorden og Alt som er? At disse fysiske former på en meget virkelig måde er Gud, Ånden, Guddommelige og Universelle? Her bliver vi bedt om ikke at tænke det, men at være det, og fuldt ud acceptere, at vi er alt der er. Med accept kommer potentialet for en fuldt oplyst tilstand af væren i en fysisk krop, som i sandhed er det eneste sted vi kan opleve en sådan hændelse. Denne flaske minder os om den tilstand af uskyld, vi alle rummer.

Denne flaske støttes af Luft elementet. Jo mere bevidst vi trækker vejret, jo mere forbinder vi os med vores højere sjæle-selv. Det er i luften omkring os og jo mere vi indånder det, jo mere udvider vi os ind i den helhed vi er.

 

G24  Reconnection (Pale Coral/Copper)

Denne flaske med koral over kobber beder os om at se på, hvad det er at være fysisk på en fysik planet og at føle det som et. Hvis vi kan være fuldt ud i vores fysiske kroppe, så kan vi også føle os som en del af Gaia og den genoprettelse hjælper os tilbage i vore kroppe. Vi behøver ikke længere at søge derude for at finde Gud. Vi kan nu se på vores ansigt i spejlet og se vores egen guddommelighed. Vi er helliggjorte mennesker på en femte dimensions planet. Hun har altid været det, men har holdt sig selv i tredje dimension, ventende på, at vi også skulle følge med – fordi hun elsker os. Kan du føle genoprettelsen, når du anerkender det faktum at din Earth Mother altid har elsket og støttet dig? Dette kan være en vanskelig flaske, idet alt der blokerer os for at acceptere, at vi er Jord og Gud og der for er perfekte, vil komme op for at blive set på og forløst. Hver en lille del af os, som vi stadig ikke synes er perfekt, vil det være nødvendigt at se på igen og hver del af Gud, vi stadig tror, er skyld i at have skabt en virkelighed, der har været smertefuld, vil det være nødvendigt undersøge på ny og rense, så vi kan være perfekte Gud/mennesker på en perfekt Jord.

 

Jord elementet hjælper os med at lukke denne sandhed ind i vore kroppe på en måde vi ikke har været i stand til at opleve før.

 

G25  Integration (Pale Coral/Pale Coral)

Dette er, hvor vi tager koral ind i både den bevidste og ubevidste del af os selv. Her integrerer vi de 2 niveauer af Kristus energien ind i alle aspekter af os selv. Vi har været i stand til intellektuelt at opfatte, at der er mere end bare det fysiske i os, men nu forstår vi fuldt ud, at vi er så meget mere. Vi er Guddommelige mennesker på jorden og alt det er en ting: Guddommelig og menneske og jorden, og vi er alt det i en fysisk krop. Denne flaske er her for at hjælpe os med at integrere det hele. Betingelsesløs kærlighed og betingelsesløs glæde fører os til at være et helliggjort menneske.

 

Element essensen som støtter denne flaske er Ild. Ilden vil fjerne alt der holder os tilbage fra at anerkende og integrere alle aspekter af os selv.

 

G26  Alignment (Pale Coral/ Diamond Clear)

Den klare del i bunden af den flaske relaterer til Vand elementet og alt det vi opbevarer i den emotionelle krop. Her har vi den fuldstændige gennemsigtighed af alt, som vi har holdt i dybet af os selv. Nu kan vi let komme i kontakt med det, med støtten fra Vand elementet. Idet det rydder al vores frygt af vejen for kun at være et almindeligt menneske og ikke Gud, kan vi finde os på linje med vort sande selv og vort indre lys vil blive reflekteret af vores Guddommelige lys. Nøglen her er at huske, at vi altid har haft dette lys indeni. Denne flaske er et perfekt spejl af vores sandhed. Vi er guddommeligt lys i en menneskelig krop og her forstår vi, at hvad vi har set som menneske og derfor ikke guddommeligt er nu reflekteret i den koral som det helliggjorte menneske. Vi var bare nødt til at gen-huske det ind i en perfekt væren på linje med.

 

Denne flaske hjælper os med at bringe alle vores aspekter til et sammenhængende hele. Det stiller os vertikalt på linje, bringer himmel og jord ind i vore kroppe, så vi ikke længere ser dem som noget separeret fra os. Det bringer højre og venstre, feminint og maskulint sammen, og det stiller os horisontalt på linje, idet vi forbinder fremtid og fortid, så vi forstår at hvor vi er, er nuet, og at fortid og nutid kun er aspekter af det kontinuerlige nu øjeblik. At stå på linje kan ske nu på alle akser, idet det vender alting til en sfære af helhed. Føl glæden.

 

G27  Unity (Diamond Clear/Diamond Clear)

Med denne flaskes diamant klarhed og stråleglans får vi os selv at selv i et spejl, der reflekterer alt hvem vi er – alle vores farver, al vores skønhed og umådeligheden af vores kosmiske forbindelse og Enhed med Alt der er. Dette er Ascension lyset gjort fysisk; dette er lyskroppen. I et system kaldet Colour Mirrors er denne flaske det klareste, sandeste spejl af hvem vi virkelig er og hvad vi handler om. Vi er guddommeligt lys komprimeret til en fysisk form, der har en menneskelig oplevelse. Alt, hvad vi nogensinde har været eller nogensinde vil blive, er guddommelig perfektion. Ved at huske dette, kan vi endelig leve vores sandhed, at vi aldrig har været separeret fra hinanden eller fra Kilden. Endelig kan vi leve i den enhed vores Ånd altid har kendt. Dette er Melchizedek´s lys, som har været den energi, der har overstrålet systemet siden begyndelsen.

 

Diamond Unicorn, med dens perfekte krystallinske renhed, nåde og endeløse kærlighed, er den perfekte partner til denne flaske, som repræsenterer Æteren eller ånds elementet som støtter det.