8 PEARLS

Perlerne

En af de største gaver disse glitrende perler er, at de er kommet på dette tidspunkt, for at aktivere det guddommeliges feminine ansigt. De er en del af processen med at komme tilbage til al skabelses Moder, Universets feminine kraft og i dette glitrende lys bliver vi mindet om, hvor det er, vi finder perler. I havets dyb, i en ejendommelig lille skabning begravet under en sten, inde i sin hårde skal – det er der, vi finder perlen med stor værdi. Kun de modigste og viseste ville overhovedet prøve, men nu er det tid for os alle til at dykke ned i dybet af følelser, i dybet af det ubevidste og grave os ind i de stenhårde furer indeni os selv for at finde sandheden. Når vi genfinder den, er det øjeblikket for skift, øjeblikket for opvågning og øjeblikket, hvor himlen tillader sig at føles fuldt ud på jorden igen.

 

Green Pearl

Den Grønne Perle er det nye hjerte – vores sande kraftcenter, mere kraftfuldt end hjernen i sin viden om, hvem vi er. Den åbner til et nyt sted indeni os med mere kærlighed, mere generøsitet, mere blidhed. Den baner vejen for et autentisk hjerte, et åbent sind, et klart rum fra hvilket, du kan elske og blive elsket. I det glitrende lysegrønne lys, begynder vi at føle et fuldstændigt nyt lys. Dette er lyset, som vil skabe vores nye grønne planet, hvor hvert eneste levende, vejrtrækkende væsen vil være tryg og have rigeligt. Denne nye planet bliver skabt, idet mennesker healer deres hjerter og med helede hjerter vil vi føde den nye jord. Dette grønne sted er, hvad vi er blevet lovet, som den nye tid. På denne nye jord vil der ikke eksistere frygt eller fordømmelse. Der vil ikke være nogen krig, ingen fattigdom, ingen kriminalitet, intet behov for i det uendelige at finde ud af hvem, der har ret. Intet godt og intet ondt. Dualiteten stopper på sin vej, idet enheden vil blive kendt i hver celle af os alle.

Mens den blødt glitrende grønne bliver blødere, og ekspanderer vort hjerte, har vores sjæl en anden opfattelse. Den ser komplementær farven, den klart skinnende røde, som fortæller, at for at komme til vores nye planet, må vi først være fuldstændig goundede, helt i vores kroppe og fuldstændig forelsket i det som er. Jorden eksisterer for at give os de mest udsøgte oplevelser af lyksalighed, hvis bare vi ser gennem vores sjæls øjne, udvider vores hjerte og lader hver celle i vores krop blive forelsket i sig selv og dets vibrerende livskraft. Denne flaske påkalder os at lade hver celle glimte med kærlighed til sig selv og hver eneste celle rundt om den og lade dem ekspandere og forelske sig i hver eneste celle på jorden og alting ting på den, hver stjerne i alle galakser. Vi indser nu at alt er det samme. Det er alt sammen levende og vibrerende og uden fejltagelser. Alt er perfekt.

 

Blue Pearl

Denne flaske handler om, at hver enkelt af os vågner til vores indviede selv med muligheden for at manifestere og skabe med vores ord. Når vi ser på denne flaske med vores sjæls øjne, ser vi den komplementære farve, sakralchakrets klare orange, der er stedet, hvor vores blokeringer for at manifestere, befinder sig. Det er her vi har skabt en samling af negative minder og historier om alt det vi ikke er, ikke kan være og ikke kan tillade os. Jesus sagde: ”I er helbredt” og fordi han sagde det, var det sådan. Vi er alle i stand til at gøre dette, når vi helt og holdent, i sandhed tror på, at vores ord altid er sande. Dog må vi allerførst udrense det gamle mørke hul fuldt af affald, som vi har båret med os gennem hvert liv og denne flaske vil hjælpe os med at finde modet til at gøre dette, så vi kan finde vores sande perle af stor værdi. Vores sande selv. Vores sandhed, vores stemme og vores kraft. Vi er nødt til at gå ind til dette sted, hvor vi på en eller anden måde på et tidspunkt begyndte at dække over vores guddommelige selv og begyndte at tro på løgnene om os selv, at vi kun er mennesker, ikke perfekte og med dybe karakterbrist. Når vi stopper med at være mennesker ud fra løgnen og bliver mennesker ud fra sandheden, vil vi alle være i stand til at gøre det. Denne flaske afslører sakralchakrets potentialer for os, hvor alle historierne er fjernet og vi faktisk opdager dets sande funktioner: kreativitet og manifestation.

Når vi finder fred med vores Guddommelige natur, giver den Blå Perle os en ny stemme, for at kunne tale vores lys til væren og forbinder os med englenes ro og oceanets stilhed. Denne perle skaber og kalder til væren. Den ekspanderer og fordyber vores forbindelse til det kæmpemæssige kommunikationsområde, som eksisterer bagom vores begrænsede menneskelige forståelse og tager os til det kæmpemæssige uendelige blå, hvor alt er muligt.

 

Pink Pearl 

Den Rosa Perle er ren kærlighed. Det er den guddommelige kærlighed, der skabte Universet. Det er kærlighed, der skabte dig. Det er alt det, vi kan forestille os perfekt kærlighed ville se ud som og det ikke som noget andet, vi tidligere har erfaret. Denne planet har vidst i sit inderste dyb, at vi kunne eje denne kærlighed, men vores menneskekroppe er ikke vant til det eller i det hele taget været i stand til at føle noget af det, den prøver at give os. Til en vis grad har vi lært, hvad kærlighed ikke er, idet vi har ladet som om, vi er dualitets skabninger, men dette er ikke vores virkelige sandhed. Vi har været del af den Ene fra begyndelsen og det krævede al vores forestillingsevne at lade som om, at det var vi ikke. Denne flaske eksisterer for at minde os om, at det er på tide at komme ud af skabet – ude og stolte. Vi begynder at se tåbelige ud, når vi prøver og bliver ved med at lade som om, at vi ikke er utrolige skabninger af ren betingelsesløs kærlighed. Dette er så fremmed, at det kan føles ubehageligt atter at begynde at føle det, men hold ud, fordi dette er grunden til, at vi inkarnerede på i denne tid. Vi er de kroppe, som er i stand til at holde denne vibration og vi bliver bedt om at sprede den rundt om planeten. Vi kan ikke længere lade være.

Den Rosa Perle er det nye niveau af kærlighed, vi kan erfare, når vi ser sandheden om os selv. Den rører den allerinderste kerne af vores uskyldige selv, vores stjernebarn, vores rene strålende kærligheds-selv. Den Rosa Perle er dyrebarhedens perle i centret af hver skabning og hjælper os med at huske det perfekte lys, vi kom fra.

 

White Pearl

Her er det nye lys vi har ventet på, som vi har set i vores visioner af fremtiden – et lys som ville gennemtrænge planeten og bringe lyset ind i mørket, som har holdt jorden i trældom gennem mange tidsaldre. Den Hvide Perle er kernen af hvidt varmt lys i midten af galaksen, der udstråler intenst lys og kraft med uendelig blødhed. Det minder os om, at vi er hele og fuldendte, intet behov har for andet udover vores egen lyskilde og at vi, i vores accept af vores eget lys, tilfører eksponentielt til planetens lys og hinsides. Dette er perlen, der reflekterer vores sandeste selv, det glitrende hvide lys, der skinnede os til eksistens, idet den sænkede sin vibration ned til fysisk form. Dybt i det dybeste center af os selv, har vi poleret denne lille perle med hver erfaring, vi har udholdt, nydt og lidt os igennem. Hver erfaring blev skabt af vores højere selv for at bringe denne perle tilbage til dens sande niveau af dyrebarhed. Den bringer os tilbage til dem vi virkelig er, perlerne i Kristus energiens krone.

 

Yellow/Gold Pearl

Hver del af traditionel værdi bliver vist med denne perle. Mennesker værdsætter perler og guld og kombinationen fortæller os, hvorfor de har værdi. Guld farven står for oplysning og den gule er glædens farve – og ascension er et biprodukt af glæde. Der er ikke nogen anden eller hurtigere måde at løfte vibrationen på planeten og indeni os selv end ved at finde glæde. Den eneste vej til himlen er som et lille barn og det et lille barn har, som vi har mistet, er en tilstand af undren over alt det, der eksisterer. Denne perle anmoder os om, at vi finder det sted indeni os selv, hvor der er en konstant ærefrygt over universets totalt mirakuløse tilstand. Fra den allermindste celle, der udfører en perfekt lille livscyklus, til alt der sker i vort liv, menneskene vi møder og de hændelser der sker, alting er et totalt mirakel og alt dette fortjener vores ærefrygt. Når vi begynder at se på verden gennem øjnene med en barnlig forbavselse, vil vi finde den boblende glæde indeni over det totalt ukendte held, som bragte os til dette liv og til denne verden. Når vi begynder at føle den glæde, frembringer vi en vibration, som henad vejen vil berøre alle og alting omkring os og så vil de føle og sprede denne følelse. Til slut, ved bare at elske hvert øjeblik, vil vi opdage, at vi har forandret planeten helt til den næste dimension.

 

 

Rose Gold Pearl

Rose-Guld er den Ene – Dronningen af Perlerne. Denne kraftfulde dame eksisterer, så vi har mulighed for at forbinde os med hende i hvilken som helst af livets vanskeligheder, idet hendes gave til os er at udvide kærligheden. Hun er den, der har den stærkeste meddelelse om udvidelse af kærlighed, af at elske tingene til rette. I hendes krafts storslåethed, ved hun sandheden om betingelsesløs kærlighed og accept af sig selv, om hvad der er og om alting, eksistensens hændelser og partikler. Hun lever indeni hjertet af en rose. Hendes tempel er en rose, med hvert kronblad et nyt niveau af kærlighed. Hun er guddommelighedens Guddommelige Moder. Hun er den totale legemliggørelse af kærlighed. Det at forbinde sig med hende betyder aldrig at blive den samme igen. Hun vil favne dig i så meget kærlighed, at du aldrig igen komfortabelt kunne vende tilbage til negative mønstre. Hun vil vise dig, hvor du rummer negativitet, samt blidt og med kærlighed hjælpe dig med at fjerne det. Når du er klar til hende, er du klar til den højeste indvielse.

 

Turquoise Pearl
This glowing Turquoise Pearl speaks of freedom – freedom in your heart, freedom in your mind, freedom in your body. Its sparkling glow brings inspiration, insight and expansion. With its fresh, vibrant energy it encourages you to go beyond your usual thoughts, patterns and behaviours and try something new. This bottle helps you keep your creative channels open and holds a powerful light of support for your creative projects so that you can bring them to completion. The Turquoise Pearl brings joy into your creations so that you can fully enjoy the process without worrying about the outcome: this is the pure joy of creating for its own sake. Yet it also has global connotations and relates to the new era unfolding on the earth, with a sense of bringing to fruition plans and projects which will benefit the planet and humanity as a whole. If an idea comes to you while connecting with this bottle, follow it up. It may just be bigger than you think.

This is finally the turquoise we have been waiting for to take us fully into the Age of Aquarius and all that implies: a higher vibration of global connectedness and the solutions we need for the challenges facing humanity and the earth at this time. The pearls take us to a higher vibration than we have experienced before, and now we can easily see all the light and blissful aspects of their colours. Turquoise brings such ease and flow that panic and fear simply have no meaning any more. Faith and trust become the only way forward.
 
 
Lilac Pearl
Here is the softness of lilac, where all the difficulties of violet are eased. Grief, sadness, heaviness – all can be released now in the gentle, holding peace of the Lilac Pearl. Here is a new space for your spirit to reside: a tender, enfolding, nurturing space to rest, recuperate and replenish. Here everything is still, peaceful and silent. This is a time to just ‘be’ in the quiet and allow your spirit to be restored. If you feel stressed, fraught or agitated, this bottle guides you into a calm, peaceful state where you can feel the connection with your spirit again and remember the bigger picture. Lilac is the ray of magic, and this Pearl helps you access the purest vibration of magic and manifestation. It holds the key to manifesting cleanly, easily and clearly.